Life

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre prima sarcină. A fost la un pas să nască înainte de termen

Andreea Ibacka (36 de ani) a lăsat un mesaj emoționant de Ziua Internațională a Prematurilor, asta pentru că era cât pe ce să devină mamă înainte de termen.
18.11.2021 | 18:01
Andreea Ibacka dezvaluiri despre prima sarcina A fost la un pas sa nasca inainte de termen
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță din serialul „Adela”, a dezvăluit că s-a confruntat cu câteva probleme la prima sarcină, cea cu Namiko, după ce în timpul unei vacanțe în străinătate a simțit contracții.

Frumoasa blondină a fost la un pas să devină mamă când evoluția sarcinii ajunsese la 27 de săptămâni, mărturisind că medicii din străinătate nu erau deloc pregătiți pentru asta.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a povestit că în anul 2018 a trecut prin momente cumplite când a realizat poate fi mamă mai repede decât s-ar fi așteptat. Acum artista a spus ce a pățit.

Andreea Ibacka, la un pas să devină mamă de copil prematur. Ce a pățit actrița din Adela

Soția prezentatorului Cabral Ibacka a reușit să ducă sarcina la bun sfârșit, revenirea în România făcând-o să ia măsuri radicale. Timp de 6 săptămâni a avut un repaos complet.

ADVERTISEMENT

Pauza de o lună și jumătate a fost benefică pentru evoluția sarcinii, asta pentru că Andreea Ibacka a născut în cele din urmă la 41 de săptămâni.

Dezvăluirea vedetei este făcută la 3 ani de la acel moment, de Ziua Internațională a Prematurilor. Actrița nu este singura persoană publică care susține campania intitulată „alături de micii luptători”.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, mărturie neașteptată despre prima sarcină

„N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în «vacanță» în Malta.

Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză. Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit.

ADVERTISEMENT

Am trăit tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la cel mai bun spital privat de-al lor.

Rezumând… m-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină.

Pe ieșire «m-au liniștit», în schimb, spunându-mi că „sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască.

M-am întors în România și cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni.

Am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!”, le-a spus Andreea Ibacka fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT