Life

Andreea Ibacka, emoționată în prima zi de grădiniță a fiicei sale: “Mi-au dat lacrimile”

Andreea Ibacka a fost emoționată în prima zi de grădiniță a fiicei sale, Namiko, în vârstă de trei ani. Vedeta le-a cerut mămicilor câteva sfaturi pe rețelele sociale.
02.05.2022 | 22:50
Andreea Ibacka emotionata in prima zi de gradinita a fiicei sale Miau dat lacrimile
Andreea Ibacka, emoționată în prima zi de grădiniță a fiicei sale. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka și-a dus fiica, Namiko (3 ani), la grădiniță, aceasta fiind prima zi a micuței, motiv pentru care actrița este foarte emoționată. Vedeta a mai rămas în curtea grădiniței după ce a lăsat-o acolo pe fiica ei și a lui Cabral.

Andreea Ibacka, emoționată în prima zi de grădiniță a fiicei sale

Soția lui Cabral a recunoscut că are mari emoții pentru fiica ei. Totodată, știe că era momentul ca Namiko să meargă la grădiniță. Andreea Ibacka a mai rămas în apropierea clădirii pentru a vedea cum se adaptează fiica ei printre ceilalți copii.

ADVERTISEMENT

“Bună dimineața, sper că aveți o dimineață și o săptămână grozavă. Pentru noi așa a început pentru că bifăm o premieră. Sunt în curtea grădiniței.

Azi este prima zi de grădi pentru Namiko, iar maică-sa, adică eu, sunt super emoționată. Atârn pe la geamuri pe aici, stau stalker să văd cum se prezintă, cum se adaptează.

ADVERTISEMENT

Am foarte mari emoții, dar sunt și foarte fericită, în același timp, pentru că îmi doream să vină ziua aceasta și era momentul.”, a transmis actrița pe pagina de Instagram.

Vedeta își dorește ca fiica ei să se integreze și să-și facă prieteni, motiv pentru care le-a cerut sfaturi mămicilor care au trecut prin această experiență. Aceasta le-a rugat pe mămicile care o urmăresc să-i lase mesaje pentru a o ajuta pe Namiko să meargă cu drag la grădiniță.

ADVERTISEMENT

“Probabil că zilele acestea voi avea nevoie de sfaturi din partea voastră fiindcă vreau să-i fac acomodarea cât mai ușoară, cât mai plăcută.

Mămicile cu experiență, vă rog scrieți-mi cum să fac să vină cu mare drag la grădiniță, pentru că eu asta îmi doresc până la urmă.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să o fac olimpică, ci să vină să se joace, să se simtă bine, să-și facă prieteni, să fie sociabilă, așa cum este ea.”, a continuat ea.

Andreea Ibacka
Andreea ibacka, emoționată în prima zi de grădiniță a lui Namiko. Sursa foto: Instagram

Andreea Ibacka: “Să mai zic că mi-au dat lacrimile?”

Andreea Ibacka le-a arătat fanilor ce jucărie a ales Namiko pentru această zi. Micuța ar fi vrut ca fratele ei, Tiago, să-i fie alături în prima zi de grădiniță.

Acest lucru nu a fost posibil, așa că a ales jucăria primită la petrecerea de baby shower a frățiorului ei mai mic.

“Asta e jucăria pe care și-a ales-o ea pentru prima zi de grădi. Este jucăria primită la baby shower-ul pentru Tiago.

Pentru că n-a putut să-l ia pe Tiago cu ea, deși și-a dorit, a luat jucăria asta. Să mai zic că mi-au dat lacrimile?”, a mai spus partenera de viață a lui Cabral.

ADVERTISEMENT