Life

Andreea Ibacka, imagine rară cu cei doi copii. Cum s-a fotografiat actrița din Adela

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară pe 5 octombrie 2021, iar acum a distribuit o imagine cu cei doi copii.
03.11.2021 | 23:45
Andreea Ibacka imagine rara cu cei doi copii Cum sa fotografiat actrita din Adela
Andreea Ibacka, imagine unică cu cei doi copii. Cum s-a fotografiat actrița din Adela. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Adela” a realizat o imagine unică cu micuții, Namiko și Ragnar, fotografia fiind făcută la puțin timp după venirea pe lume a băiețelului.

Vedeta de la Antena 1 i-a emoționat pe fani, chiar dacă chipul micuțului nu se vede pentru că este ținut cu spatele de soția lui Cabral Ibacka.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka este mândră și fericită alături de cei mici. Și-a revenit complet după naștere și s-a întors cu forțe proaspete pe rețelele de socializare.

Andreea Ibacka, postare inedită cu cei doi copii. Cum l-a pozat pe fiul ei

La numai câteva săptămâni de la naștere Andreea Ibacka vorbește de experiența cu doi copii, prin ochii fiicei sale și a prezentatorului de la Pro TV, Namiko.

ADVERTISEMENT

„E mic piticul ăsta… da’ mie-mi place de el. Mă rog, mai puțin când plânge, că nu ne mai înțelegem prin casă om cu copil…”, este descrierea care apare în dreptul imaginii de pe Facebook.

Postarea a fost făcută pe pagina de socializare a copilei, care este administrată de mama ei. Actrița a primit foarte multe aprecieri din partea fanilor, care s-au bucurat la vederea pozei.

ADVERTISEMENT

Fetița este foarte încântată de frățiorul cel mic, fiind foarte implicată de când a aflat de la părinți că va fi soră mai mare. Copila s-a implicat chiar și în alegerea numelui.

Andreea Ibacka, alături de cei doi copii
Andreea Ibacka, alături de cei doi copii. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Namiko Ibacka, o soră mai mare dedicată fratelui ei, Ragnar

Moderatorul de la „Ce spun românii?” a povestit la un moment dat că Namiko a auzit discuțiile despre alegerea numelui celui mic, propunerea ei fiind una inedită.

ADVERTISEMENT

„Leagăn”, este prenumele la care Namiko s-a gândit, dar în cele din urmă alegerea a fost făcută de părinți. Așa a ajuns băiatul să se numească Ragnar.

„Mă cert cu Andreea Ibacka prin video-call. Eu îi spun că cel mai potrivit nume pentru băiat este RAGNAR. Ea nu și nu, că nu-i place.

Vine Namiko și spune senină: – Mie îmi place Leagăn, e nume foarte frumos”, a scris Cabral pe una dintre rețelele de socializare, cu ceva vreme în urmă.

ADVERTISEMENT