ADVERTISEMENT
Life

Andreea Ibacka, în culmea fericirii. Mărturie sinceră despre cea de-a doua sarcină

Andreea Ibacka nu-și mai încape în piele de bucurie de când a aflat că va fi mamă pentru a doua oară. Actrița din serialul Adela a vorbit deschis despre cum decurge sarcina, dar și când ar urma să vină pe lume bebelușul.
Autor: Alexa Serdan | 28.05.2021 | 09:56
Andreea Ibacka, în culmea fericirii. Mărturie sinceră despre cea de-a doua sarcină
Andreea Ibacka, în culmea fericirii. Mărturie sinceră despre cea de-a doua sarcină. Sursa foto: Instagram.com

Frumoasa blondină a făcut noi dezvăluiri despre sarcina care în prezent a trecut de jumătate. Vedeta este însărcinată în cinci luni, mărturisind că la început a trecut prin momente de panică când a aflat vestea cea mare pentru că a crezut altceva.

ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului Cabral a dezvăluit că s-a speriat puțin la prima ecografie pentru că a avut senzația că va aduce pe lume gemeni sau chiar tripleți. În cele din urmă, Andreea Ibacka s-a liniștit, medicul ginecolog confirmând că are numai un bebe în pântece.

Andreea Ibacka, totul despre sarcină. Cum se simte vedeta acum

„După ce am aflat, după testul de la farmacie, mi-am făcut și o analiză de sânge. Și când am văzut acel hormon, m-am cam speriat.

Mi-am întrebat doctorul și a zis că nu e posibil să am gemeni, ci tripleți. Dar nu e cazul, o să avem un singur copil”, a spus vedeta în emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Actrița de la Antena 1 a vorbit și despre reacția pe care a avut-o partenerul ei de viață când a aflat că va fi din nou tată. Cabral i-ar fi spus blondinei că pleacă într-o destinație necunoscută și se întoarce abia când copilul este la liceu.

Așa cum era de așteptat prezentatorul de la Pro TV a glumit pe această cale, mai ales că este în culmea fericirii. Gazda show-ului „Ce spun românii?” va deveni în toamna anului acesta tată pentru a treia oară, el având și o fată din relația cu Laura Ibacka, Inoke (19 ani).

Andreea Ibacka, detalii despre numele bebelușului. L-a ales deja?

Andreea Ibacka se bucură de o sarcină normală, specifică femeilor însărcinată. Vedeta a avut câteva stări de rău, dar nu ceva ieșit din comun, mai ales că știe ce urmează. Ea mai are o fetiță, Namiko, care abia așteaptă să fie sora mai mare.

ADVERTISEMENT

„Când i-am zis soțului, a zis că își cumpără bilet doar dus într-o destinație necunoscută și se întoarce la liceu. Am avut niște stări de rău, normale, nu nenorocire. Încă nu sunt elefănțelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcină ușoară”, a completat blondina.

În ceea ce privește numele pe care-l va purtat bebelușul, frumoasa actriță a mărturisit că încă nu a fost ales. Ce-i drept, mai are la dispoziție patru luni până vine pe lume copilul, timp în care se poate decide în această privință.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că prima sa fetiță, Namiko, poartă un nume de origine japoneză este de așteptat ca și cel de-al doilea copil al cuplului să primească unul LA fel de special, dar pe care fanii îl vor afla mai spre toamnă.

„Avem o listă de nume. Namiko este unul japonez, care înseamnă «copilul valurilor», mai ales că ei îi place foarte mult apa, parcă i-a fost predestinat. Nu ne-am hotărât încă, mai avem patru luni”, a mai adăugat Andreea Ibacka.

ADVERTISEMENT

Cuplul nu a dorit să afle care este sexul bebelușului care crește în pântecele blondinei, însă Cabral a mărturisit că și-ar dori să fie tot fată pentru că deja este obișnuit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!