Life

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre rolul de mamă. Cum se descurcă soția lui Cabral cu cei doi copii

Andreea Ibacka a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu patru luni, iar de atunci lucrurile s-au schimbat radical. Cum se descurcă soția lui Cabral?
15.02.2022 | 09:17
Andreea Ibacka dezvaluiri despre rolul de mama Cum se descurca sotia lui Cabral cu cei doi copii
Andreea Ibacka, detalii despre cei doi copii. Cine o ajută pe soția lui Cabral în creșterea micuților. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a făcut dezvăluiri remarcabile despre rolul de mamă. Vedeta și partenerul său de viață, Cabral Ibacka, au împreună doi copii: Namiko și Tiago.

De când s-a născut cel de-al doilea copil al familiei actrița din serialul „Adela” este concentrată pe creșterea micuțului, care practic îi ocupă tot timpul.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Andreea Ibacka are un real ajutor, în special în timpul zilei. Noaptea nu reușește să se odihnească prea mult din cauza celui mic.

Andreea Ibacka, detalii despre cei doi copii. Cine o ajută pe soția lui Cabral în creșterea micuților

Tiago, băiețelul actriței Andreei Ibacka și al prezentatorului Cabral are colici de când a venit pe lume, durerile ținându-i pe părinți trezi toată noaptea.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina susține că bebelușul în vârstă de 4 luni are dureri mai grave decât a avut sora sa mai mare în aceeași perioadă a vieții.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim.

Am 4-5 zile pe trend ascendent când mai dorm. Încă 2-3 zile de liniște și o luăm cu dinții. Am ajutor pe timpul zilei. Tura de noapte îmi revine pentru că alăptez”, a declarat vedeta în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, atentă la creșterea fiului său, Tiago

„De ceva vreme ne antrenăm unul pe altul. Cu rostogoliri de pe o parte pe alta și exerciții pentru relaxarea articulațiilor, eu îl pregătesc pe micuț pentru mersul de-a bușilea, în timp ce el mă mobilizează pentru olimpiada mămicilor cu bicepși fermi. 

Ajuns la peste 7 kg de dulceață, Tiago nu mai e la fel de ușor de manevrat de către mămica care-și regăsește cu ocazia aceasta și tonusul muscular. Tot. 

Cât despre pregătirile pentru kineto de pe salteluța de activități, atât pentru piele, cât și pentru buna dispoziție, e foarte important ca bebe să aibă scutecul proaspăt schimbat.

E important să fie curat și protejat de eventualele iritații de scutec ce i-ar putea crea disconfort”, a dezvăluit Andreea Ibacka pe pagina personală de Instagram, alături de o poză cu fiul său.

ADVERTISEMENT