Life

Andreea Ibacka, primele imagini în costum de baie la plajă. Soția lui Cabral și-a revenit după naștere – Foto

22.07.2020 | 11:46
Andreea Ibacka primele imagini in costum de baie la plaja Sotia lui Cabral sia revenit dupa nastere  Foto
Andreea Ibacka, în 2016, într-un pictorial de senzație
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a devenit în decembrie 2019 mamă pentru prima dată. Ea a născut o fetiță pe nume Namiko, care seamănă mai mult cu tatăl ei, Cabral.

Vedeta și-a făcut curaj și a postat câteva fotografii de la mare, unde apare în costum de baie.

Actrița și-a recuperat silueta de dinainte de sarcină, motiv pentru care zâmbește fericită și poartă desuuri cu vedere la pieptul generos.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka, în costum de baie

În decembrie anul acesta, mezina familiei împlinește doi ani de viață. Primii doi ani în care Andreea Ibacka și Cabral trăiesc ca și o familie completă. Micuța Namiko le-a luminat zilele și se bucură de fiecare cuvânt nou pe care fetița îl rostește.

Și pentru că au trecut aproape doi ani de când a născut, Andreea Ibacka a prins curaj și s-a pozat în costum de baie, anul acesta, pe litoral, unde se distrează cu Namiko și soțul ei, căci doar e pandemie și proiectele tv stagnează, dar mai ales că este și vacanță pentru mai toată lumea.

ADVERTISEMENT

Relaxată, cu un capuccino în mână, soția lui Cabral se bucură de vremea frumoasă și de starea de bine care o încearcă în fiecare zi. Astfel, s-a gândit să le transmită senzația și prietenilor internauți, care i-au apreciat neîntârziat inițiativa.

 

 

View this post on Instagram

 

This is my coffee with a view. A hippie one. ☕️ #coffee #coffeelover #sea #seaside #beach #beachlife #vacation #summer #july #vacation

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka) on

Cunoscută pentru rolurile din telenovele

Andreea Ibacka și-a cunoscut soțul, pe Cabral, pe platourile de filmare. Prezentatorul tv a rămas impresionat de frumusețea blondei minione și a ales să aibă o relație cu ea. Pe atunci, el era căsătorit cu Luana Ibacka, însă relația lor deja scârțâia. Cabral mai are o fată din relația cu fosta prezentatoare de la Prima TV. Așadar, tânăra mămică a devenit celebră după ce a jucat în câteva telenovele românești, precum Inimă de țigan, Regina și în calitate de co-prezentator al emisiunii În al 9-lea cer. Cabral și Andreea s-au căsătorit în 2008, însă abia în 2018, 10 ani mai târziu, au devenit părinți pentru prima dată.

ADVERTISEMENT
Tags: