Life

Andreea Ibacka, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum soția lui Cabral. „Îndrăznesc mai mult”

03.02.2021 | 18:33
Andreea Ibacka schimbare spectaculoasa de look Cum arata acum sotia lui Cabral Indraznesc mai mult
Ce studii are Andreea Ibacka. Cu ce se ocupa soția lui Cabral înainte să ajungă celebră Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look și a primit mii de aprecieri din partea fanilor, încântați de cum arată acum îndrăgita actriță. Soția lui Cabral și-a vopsit părul într-o culoare destul de neobișnuită. 

Mulți dintre internauți au apreciat noua culoare și i-au transmis numeroase complimente, însă alții au fost de părere că blondul o caracterizează mai mult pe vedetă.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a revenit în lumea telenovelelor și se numără printre personajele principale în serialul „Adela”, difuzat în fiecare joi seară la Antena 1.

Andreea Ibacka, schimbare spectaculoasă de look. Cum arată acum soția lui Cabral. „Îndrăznesc mai mult”

Încă de la prima ei apariție pe micile ecrane, odată cu difuzarea telenovelei „Inimă de țigan” (2007),  Andreea Ibacka a avut părul blond, iar fanii s-au obișnuit cu acest look. Vedeta nu s-a vopsit niciodată de-a lungul carierei sale în actorie, iar acum a decis să schimbe acest aspect.

ADVERTISEMENT

Frumoasa actriță și-a vopsit părul roz deschis, iar fanii au fost șocați de această apariție. Cei mai mulți internauți au fost plăcut surprinși de schimbarea vedetei, iar unii au fost de părere că îi stă mai bine cu părul blond, așa cum l-a avut atâția ani.

„Acum îndrăznesc mai mult. Mi-am făcut părul ROZ! Aș putea eu s-o contrazic pe fiică-mea dacă ea spune că ‘roz e cea mai frumoasă culoare din univers’?”, a transmis vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Andreea Ibacka
Andreea Ibacka, schimbare spectaculoasă de look. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

„Îți stă mai bine blondă/ Cred ca îți sta superb cu aceasta coloare dar cred ca nu ți-a ieșit cum ar fi trebuit. Se văd prea multe culori pe lângă roz. Eu zic sa cauți alt hairstyler care sa te ajute sa obții rozul roz/ Îți stă foarte bine, are dreptate/ Ce frumoasă ești/ E superbă culoarea!/

Ești superbă, indiferent de nuanța părului! Ai o privire angelică, ești frumoasă foc!/ Nu îți stă rău,dar mi se pare că te maturizează mai mult decât vârsta pe care o ai! Ești mai specială,blondă. Ești perfectă!”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka este unul dintre personajele principale ale serialului „Adela”, noua producție marca Ruxandra Ion, unde formează un cuplu alături de Mihai Călin. Căsătoria lor este bazată pe respect și nu pe dragoste adevărată, marcați de drama pierderii unui copil nenăscut.

ADVERTISEMENT