Life

Andreea Ibacka și Mihai Călin formează un cuplu în serialul Adela. Ce relație au cei doi actori

02.12.2020 | 12:14
Andreea Ibacka si Mihai Calin formeaza un cuplu in serialul Adela Ce relatie au cei doi actori
Andreea Ibacka și Mihai Călin formează un cuplu în serialul Adela. Ce relație au cei doi actori. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka a revenit pe platourile de filmare, unde lucrează de zor la cea mai recentă producție a Ruxandrei Ion. Vedeta joacă alături de Mihai Călin în serialul „Adela” ce se va difuza în curând la Antena 1, vorbind despre relația pe care o are cu actorul. 

Soția prezentatorului Cabral Ibacka formează un cuplu pe scenă, Mona și Paul Andronic fiind personajele interpretate de cei doi. Frumoasa blondină a făcut dezvăluiri remarcabile despre ce se întâmplă în viața protagoniștilor, povestea lor nefiind una clasică.

ADVERTISEMENT

Mihai Călin și Andreea Ibacka au mai jucat împreună și în trecut, actrița având numai cuvinte de laudă la adresa colegului său despre care spune că are talent și este un foarte bun sfătuitor, motiv pentru care țin cont de îndemnurile acestuia.

Andreea Ibacka, despre relația cu Mihai Călin din serialul Adela

„Mona și Paul au o căsnicie destul de rece. Diferența de vârstă face ca planurile lor să evolueze uneori diferit. Iar căsnicia lor e cu adevărat pusă la încercare de o veste bombă.

ADVERTISEMENT

Dincolo de poveste, Mihai Călin este un actor talentat și un partener cu experiență, pe ale cărui sfaturi știu că mă pot baza”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru revista VIVA!.

Echipa de filmare a noului serial de la Antena 1 este una foarte tânără, actorii fiind foarte buni prieteni. Așa se face că frumoasa blondină și Cristina Ciobănașu au devenit extrem de apropiate, cea din urmă „ocupându-se” de imaginile postate de Andreea Ibacka pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Actrița a mărturisit că în momentul de față și ceilalți colegi de platou sunt mai atenți la conținutul pe care-l afișează în mediul online, în acest fel serialul „Adela” ajungând să fie mult mai vizibil.

„Pentru că activitatea noastră se desfășoară mult și în mediul online, am făcut echipă bună cu Cristina Ciobănașu, alături de care filmez des, și acum folosim împreună fiecare pauză pentru ședințe foto și alte filmări.

ADVERTISEMENT

Ea e responsabilă pentru compoziția multor poze de-ale mele din social media, iar reciproca e și la ea valabilă. Foarte drăguț mi s-a părut că, în scurt timp, i-am «virusat» și pe ceilalți colegi. Așa că întreaga distribuție produce acum conținut online, conținut savuros din culise”, a completat Andreea Ibacka.

Din distribuția serialului care va fi difuzat la Antena 1 mai fac parte Anca Sigartău, Marian Râlea, Răzvan Fodor, Ioana Ginghină, Nuami Dinescu, Oana Moșneagu sau Mara Doriana. Cel mai probabil producția va apărea pe micile ecrane în luna ianuarie 2021.

ADVERTISEMENT