Life

Andreea Lodbă și Adelina, adevărul despre rivalitățile de la Survivor România: „Tendința a fost ca fetele să fie scoase”

Andreea Lodbă și Adelina au vorbit despre rivalitățile de la Survivor România și parcursul lor în competiție.
07.06.2021 | 16:31
Andreea Lodba si Adelina adevarul despre rivalitatile de la Survivor Romania Tendinta a fost ca fetele sa fie scoase
Andreea Lodbă și Adelina, foste concurente la Survivor România. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Lodbă și Adelina au vorbit despre parcursul lor la Survivor România în cadrul emisiunii Teo Show. Adelina și Andreea au pus punctul pe i când au fost întrebate despre rivalitățile din reality-show-ul de la Kanal D. Au spus și cum au perceput ele conflictele.

Andreea Lodbă nu a avut foarte multe lucruri să reproșeze foștilor ei colegi. Actrița din serialul „Moldovenii” s-a înțeles foarte bine cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a avut numai cuvinte de laudă la adresa Faimoșilor. A spus că a reușit să îi cunoască pe fiecare în parte și să descopere lucrurile frumoase pe care le ascund în sufletele lor.

Andreea și Adelina, depre rivalitățile de la Survivor România

Pilonii ei principali în Republica Dominicană au fost Zanni și Sebastian Chitoșcă. Cu Sebi s-a antrenat cel mai des înainte de trasee. Zanni i-a ridicat mereu moralul cu glumele și cântecele sale: „Zanni este fenomenal”.

ADVERTISEMENT

„Rivalitate nu am simțit la mine în echipă. E o linie fină între ce poate demonstra un băiat pe traseu și ce poate demonstra o fată”, a declarat Andreea Lodbă la Kanal D.

Dacă Andreea a plecat de la Survivor fără să lase în urmă conflicte ori socoteli neîncheiate, nu același lucru se poate spune despre Adelina.

ADVERTISEMENT

Războinica eliminată în gala din 6 iunie are o cu totul altă părere. Chiar dacă nu crede că există dușmănie între fete și băieți, ea a constatat că există tendința ca fetele să fie scoase primele din concurs.

Aceasta a spus în direct din Dominicană că băieții știu să se alieze mai bine atunci când vine pericolul eliminării. Concurentele au tot timpul de suferit.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu s-ar fi dat acea regulă de trei, fetele zburau de mult”

Adelina a mărturisit și care este motivul pentru care s-a apropiat de Maria, cu care a pornit un adevărat război împotriva celor trei băieți din echipa Războinicilor.

„Dacă nu s-ar fi dat acea regulă de trei, fetele zburaau de mult. Tendința a fost ca fetele să fie scoase primele din competiție. Am simțit nevoia să fiu alături de Maria, ca o soră mai mare care să o învețe de bine”, a declarat Adelina de la Survivor România.

Ambele foste concurente au fost de acord în privința unui aspect: la fața locului, competiția e mult mai dură decât se vede din fotoliul de acasă.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT