Life

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu a născut. Prima imagine cu fetița

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu a născut și a postat prima imagine cu fetița ei și a partenerului de viață.
01.07.2021 | 18:00
Andreea Luiza de la Mireasa pentru fiul meu a nascut Prima imagine cu fetita
ADVERTISEMENT

Andreea Luiza, fostă concurentă de la Mireasă pentru fiul meu, a născut. Tânăra a ajuns acasă și a postat prima fotografie cu fetița ei, care a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

Fosta concurentă a ales un nume inedit pentru fetița ei. Cele două au sosit recent acasă, iar tânăra le-a arătat fanilor prima imagine cu micuța.

ADVERTISEMENT

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu a născut. Prima imagine cu fetița

Andreea Luiza de la Mireasă pentru fiul meu a născut în urmă cu câteva zile. Tânăra a postat deja prima fotografie cu fetița ei, pentru are a ales un nume special.

Fiica Andreei Luiza se numește Selena, iar părinții ei sunt cei mai fericiți. Fosta concurentă a show-ului de la Antena 1 a fost așteptată cu o surpriză de bărbatul care îi este partener de viață, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii de pe rețelele sociale au comentat în număr mare și i-au transmis Andreei numai gânduri bune. Tânăra este mai fericită ca niciodată acum că a adus pe lume primul ei copil.

„Bun venit acasă, fetița noastră. Mulțumim tati”, a scris Andreea Luiza pe rețelele de socializare, la curt timp după ce partenerul ei le-a făcut o surpriză.

ADVERTISEMENT

Andreea Luiza este o mămică foarte fericită și nu ezită să le arate acest lucru și urmăritorilor ei. Fosta concurentă a show-ului matrimonial postează des de când a născut și este mândră de fetița ei.

De altfel, și partenerul ei de viață, Adrian, este la fel de încântat că a devenit tătic, dat fiind faptul că a avut grijă ca iubita și fiica lui să fie primite acasă așa cum se cuvinte, cu multă căldură.

ADVERTISEMENT

Andreea Luiza și Adrian sunt împreună de ceva timp și sunt foarte fericiți unul alături de celălalt.

Tânăra a avut o relație cu Radu, un alt fost participant la show-ul matrimonial difuzat la Antena 1. Povestea lor de dragoste a fost una scurtă, pentru că cei doi s-au despărțit după finalul show-ului.

La scurt timp după despărțire, Andreea și-a găsit sufletul pereche și este mai fericită ca niciodată alături de el.

Chiar dacă au trecut ani buni de când a participat la show-ul matrimonial de la Antena 1, Andreea nu a fost uitată de fani, cu care ține legătura prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT