Life

Andreea Mantea a împlinit 35 de ani. Cine i-a fost alături în această zi specială

Prezentatoarea Tv își aniversează astăzi ziua de naștere. Andreea Mantea împlinește 35 de ani și a decis să petreacă la malul mării.
20.09.2021 | 16:56
Andreea Mantea a implinit 35 de ani Cine ia fost alaturi in aceasta zi speciala
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a decis ca de ziua ei să dea o fugă la mare. Nu singură, ci însoțită de fiul ei, David. Prezentatoarea Tv a postat mai multe fotografii din care se vede că s-a distrat de minune. Acesta a avut și o dorință pe care speră că și-o poate îndeplini. Fanii i-au transmis imediat sute de mesaje.

Andreea Mantea a prezentat două sezoane cunoscuta emisiune Puterea Dragostei. Apoi a renunțat și s-a implicat într-un nou proiect.

ADVERTISEMENT

O emisiune în care sunt prezentate cele mai emoționante povești de viață.

Andreea Mantea a împlinit 35 de ani. Cine i-a fost alături în această zi specială

Andreeaa Mantea își sărbătorește ziua la mare, alături de fiul său. Îndrăgita prezentatoare a împlinit 35 de ani și cu această ocazie a postat mai multe mesaje pe pagina de socializare.

“Ultima zi de 34. Am plecat pe mare ca să îmi petrec noaptea alături de luna plina.

#35 să fii bun și blând! Să mă ajuți să fiu la fel de puternică și să îmi aduci măcar un zâmbet pe zi! #CeleReleSaSeSpeleCeleBuneSaSeAdune. Doamne ajută!”, a scris Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

După ce a dezvăluit unde va petrece fanii i-au scris sute de mesaje și au felicitat-o. Apoi, prezentatoarea a postat mai multe fotografii din vacanță însoțite de un alt mesaj.

“Bine ai venit, 35! Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele superbe!!! Sunteți niște oameni minunați! Vă mulțumesc din tot sufletul pentru că mereu îmi sunteți alături!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, implicată într-un nou proiect

Andreea Mantea a prezentat cunoscuta emisiune Puterea Dragostei, două sezoane. Pentru că aceasta se filmează în Turcia, bruneta a decis să se retragă și să se implice într-un nou proiect. Este vorba despre emisiunea “O nouă șansă”, tot la Kanal D.

“Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

ADVERTISEMENT

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, spunea prezentatoarea.

ADVERTISEMENT