Life

Andreea Mantea a încins internetul după ce iubitul secret a pozat-o în costum de baie. A slăbit după ce a renunțat la Puterea Dragostei

02.09.2020 | 11:59
Andreea Mantea a incins internetul dupa ce iubitul secret a pozato in costum de baie A slabit dupa ce a renuntat la Puterea Dragostei
Andreea Mantea
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea se bucură de vacanță, soare și mare, iar alături îi are pe doi dintre cei mai importanți bărbați din viața ei: David, fiul ei, și iubitul secret pe care îl ține departe de ochii curioșilor.

Toată lumea se întreabă cine este bărbatul care stă alături de brunetă de mai bine de cinci ani, însă prezentatoarea tv a ales să nu-și mai facă publică relația de iubire.

ADVERTISEMENT

Deși toată lumea îi dădea despărțiți, ea a publicat o imagine în care apare cu partenerul de viață în timp ce se sărutau, iar acum a postat o serie de imagini în care apare în costum de baie, iar fotograf i-a fost tocmai iubitul secret.

Andreea Mantea, demențială în costum de baie

Vedeta Kanal D a afișat o nouă siluetă, căci este mult mai slabă, mult mai tonifiată și arată din ce în ce mai mai bine, semn că plecarea de la Puterea Dragostei îi priește, dar zâmbetul de pe față i se datorează și iubitului ei.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

❤️❤️❤️ #FullMoon? #LastDayOfSummer☀️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

De altfel, micuțul David îi face zilele mai senine, iar bruneta îl ia peste tot unde pleacă, iar drept dovadă stau imaginile de peInstagram, în care apare cu fiul ei, dar și cu iubitul ei, cel care i-a fost alături inclusiv în perioada în care a fost în Turcia.

Pentru că se află într-o formă de zile mari, vedeta tv și-a pus partenerul de viață să o pozeze în ipostaze menite să înnebunească fanii de pe internet. Andreea Manta este urmărită doar pe Instagram de 1,8 milioane de admiratori, toți fani Kanal D și Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Pozele au făcut deliciul internauților, care i-au lăsat mii de comentarii și aprecieri, mulți felicitând-o pentru silueta perfectă. Viața Andreei Mantea pare să fie perfectă, câștigă mii de euro, are un iubit cu care se înțelege perfect, are un băiat frumos cu luptătorul Cristian Mitrea și o carieră în televiziune.