Life

Andreea Mantea a pus capăt misterului. Este sau nu însărcinată îndrăgita prezentatoare TV?

Andreea Mantea a tot fost întrebată în ultima perioadă dacă este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta a pus punctul pe „i” și a venit cu replica.
16.08.2021 | 16:03
Andreea Mantea a pus capat misterului Este sau nu insarcinata indragita prezentatoare TV
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a pus capăt misterului care planează asupra abdomenului său, care în imaginile în costum de baie pare ușor proeminent ca și cum ar ascunde o sarcină.

Andreea Mantea a primit foarte multe întrebări legat de această temă și a luat decizia de a lămuri întreaga situație, chiar dacă în trecut a încercat să explice că este vorba de o boală autoimună.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa fanii frumoasei brunete au continuat să creadă că ascunde o nouă sarcină, dar încă nu este pregătită să dea cărțile pe față.

Andreea Mantea a pus punctul pe i. Bruneta a lămurit situația legat de o eventuală sarcină

„Da, daaaa, vreau să iau tot soarele! ?☀️ Da, daaa, am șuncuțe! Nu, nu sunt însărcinată!”, a scris Andreea Mantea pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Se pare că nici după acest mesaj internauții nu s-au oprit să-i transmită că fiul ei, David, va avea o surioară sau un frățior mai mic, dovadă că vedeta a venit cu o nouă postare în mediul online.

Fosta gazdă de la Puterea Dragostei a ținut să adauge că are un mesaj foarte special de împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, dar nu este legat de o nouă sarcină.

ADVERTISEMENT

„Apusurile pot fi considerate noi începuturi. Abia aștept să vă împărtășesc ceva foarte important pentru mine.

Nu, nu că aș fi însărcinată! ??”, este mesajul lăsat de Andreea Mantea, tot pe Instagram, în dreptul unei filmări de pe plajă.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, mesaj special pentru fani. Ce vrea să le spună

Ultima postare din mediul virtual i-a făcut pe oameni să se întrebe cine este bărbatul care o face fericită, în timp ce alții au fost de părere că vedeta are de gând să se căsătorească.

Orice ar fi, probabil fanii mai au de așteptat pentru că perioada aceasta Andreea Mantea este în vacanță cu partenerul ei de viață, cu care are o relație de câțiva ani buni.

Cel mai probabil anunțul frumoasei brunete are legătură cu viața profesională. Așadar, nu este exclus ca vedeta să anunțe că are un nou proiect sau cine știe, poate chiar e legat de viața sa privată.

ADVERTISEMENT