Life

Andreea Mantea, agresată fizic de Cristi Mitrea. De ce nu a depus plângere împotriva fostului iubit: „Nu știu ce a fost în mintea mea”

Andreea Mantea a fost agresată fizic de fostul iubit, Cristi Mitrea, cu care are un băiețel, David. Vedeta a explicat de ce nu a depus plângere împotriva lui.
27.12.2021 | 12:22
Andreea Mantea agresata fizic de Cristi Mitrea De ce nu a depus plangere impotriva fostului iubit Nu stiu ce a fost in mintea mea
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a fost invitata ediției trecute a emisiunii prezentate de Denise Rifai și a făcut dezvăluiri dureroase despre trecutul ei. Vedeta de la Kanal D a fost agresată fizic de fostul partener, Cristi Mitrea, cu care are un băiețel.

Prezentatoarea TV a declarat că fostul iubit a bătut-o chiar și în timp ce era însărcinată cu fiul lor, David. Nu a cerut ajutor la momentul respectiv și a explicat de ce a ales să accepte situația.

ADVERTISEMENT

Bruneta și fostul luptător MMA s-au cunoscut în cadrul emisiunii „Burlăcița”, iar sportivul a cucerit-o pe vedeta de televiziune.

Andreea Mantea a fost agresată fizic de Cristi Mitrea

Andrea Mantea a vorbit, pentru prima dată, despre agresiunile fizice pe care le-a îndurat din partea fostului partener, Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Sportivul a bătut-o în timp ce era însărcinată cu fiul lor, iar ea nu a făcut nimic în acest sens. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Andreea Mantea a explicat de ce nu a cerut ajutor în acele momente.

Prezentatoarea TV consideră că vârsta și faptul că era speriată au fost motivele care au oprit-o din a pleca de lângă fostul iubit. În plus, bruneta avea un mare respect pentru familia lui Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

„Poate că vârsta, poate că eram speriată, poate că îmi era teamă de ceea ce va urma, poate că îmi era și milă, pentru că știu că avea nu știu ce alte probleme, nu știu exact, dar știu că dacă mai greșea sau i se mai făcea o altă plângere urma să fie arestat.

Cred că asta m-a ținut și cred că respectul față de familia lui. Minutele în șir la telefon cu mama lui m-au făcut să dau înapoi și să-l înțeleg pe el.

ADVERTISEMENT

Din păcate, o femeie atunci când este lovită nu știu de ce, culmea că am făcut-o și eu, nu reacționează deloc cum ar trebui. Din contră, îi caută scuze celui care face asta, pentru că sunt și sentimente.”, a declarat vedeta la Kanal D.

„El a făcut niște greșeli publice foarte mari”

Cristi Mitrea nu a crezut, inițial, că el este tatăl biologic al fiului său și al Andreei Mantea. Din acest motiv nu a vrut să-l recunoască pe David atunci când s-a născut, iar pe certificatul de naștere al băiețelului apare o linie.

Cu toate acestea, Andreea Mantea nu regretă nimic și acum se consideră o femeie fericită.

„Nu știu ce a fost atunci în mintea mea, dar respectul și faptul că mama lui îmi explica niște lucruri înțelegeam de ce trece prin acele stări și de ce face acele lucruri, m-au făcut să nu fac asta.

Câteodată sunt o fire răzbunătoare și am avut momente când poate am regretat că nu m-am răzbunat, în momentul când el a făcut niște greșeli publice foarte mari pe care eu nu le-aș fi făcut niciodată și nici nu o să le fac, de dragul copilului meu.

El nu a văzut așa lucrurile și nici nu o să le vadă și nici nu o să le înțeleagă. Momentele acestea au fost atât de scurte și atât de intense ca o flacără.

Nu regret. Ce am eu, el nu o să aibă niciodată. Poate că nu e așa, poate că e așa, dar tind să cred că așa este.”, a mai spus Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT