Life

Andreea Mantea are probleme de sănătate: ”Nu mai știu ce tratament să iau”

Andreea Mantea (35 de ani) nu reușește să scape de o problemă medicală care îi dă mari dureri de cap de ceva vreme. Vedeta de la Kanal D a spus ce o supără.
01.04.2022 | 11:48
Andreea Mantea are probleme de sanatate Nu mai stiu ce tratament sa iau
Andreea Mantea a cerut ajutorul fanilor. Prezentatoarea are probleme medicale. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoare are probleme de sănătate. Fosta gazdă a emisiunii Puterea Dragostei a cerut ajutorul fanilor, mărturisind că a apelat la tot felul de tratamente și leacuri naturiste, dar fără niciun fel de rezultat.

Andreea Mantea a cerut ajutorul fanilor. Prezentatoarea are probleme medicale

Andreea Mantea are o răceală care nu-i mai trece. De două săptămâni vedeta de la Kanal D ia pastile pentru a-și trata boala. În plus, bruneta a încercat și alte variante tradiționale, cum ar fi țuica fiartă, dar în zadar.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, fosta iubită a lui Cristi Mitrea a rămas și fără voce, lucru care a afectat-o cel mai mult, mai ales că în curând se dă startul unui show matrimonial pe care-l moderează, și anume Casa Iubirii.

„Eu nu mai înțeleg ce răceală am, nu mai înțeleg absolut nimic. Eu știam că orice răceală ține șapte zile și că trece și cu pastile și fără. Covid-ul ținea 7-10-14 zile, gripa A ține 7-10 zile, dar eu sunt răcită de două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Eu de două săptămâni nu-mi revin. Eu de două săptămâni nu mai pot. Ieri m-am simțit, parcă, un pic mai bine. Azi m-am trezit la fel, am luat-o de la capăt. Nu mai știu ce tratament să iau, ce pastile, le-am luat pe toate!

Am luat și tradițional și naturist, ce vreți voi. Țuică fiartă cu piper, cu zahăr, pălincă, siropuri, ceaiuri, miere cu propolis, nu mai știu. Dacă aveți vreun leac minune să-mi spune-ți și mie, vă rog. Nu de alta, dar nu știu cât mai rezist.

ADVERTISEMENT

Dacă mă întoarce o singură dată răceala… am rămas și fără voce la un moment dat. Vă dați seama? Eu să rămân fără voce! Blestem, ăsta se numește deja blestem. E foarte rău ce se întâmplă!”, a mărturisit Andreea Mantea pe pagina de Instagram.

Andreea Mantea suferă de o boală autoimună

Prezentatoarea emisiunii matrimoniale Casa Iubirii nu se confruntă pentru prima oară cu probleme de sănătate. Vedeta de la Kanal D se luptă cu o boală autoimună, care o face să pară adesea că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă se umflă atunci când consumă unele alimente care îi sunt complet interzise, printre care numără ceapa. Pentru a ține sub control afecțiunea Andreea Mantea e nevoită să ia în fiecare zi câte 9 pastile.

ADVERTISEMENT