Life

Andreea Mantea, dezvăluiri despre boala cu care a fost diagnosticată: ”Iau 10 pastile pe zi”

Andreea Mantea a spus adevărul despre afecțiunea de care suferă de câțiva ani, după ce, în urmă cu ceva timp, dezvăluia că este vorba de o boală autoimună.
28.12.2021 | 19:25
Andreea Mantea dezvaluiri despre boala cu care a fost diagnosticata Iau 10 pastile pe zi
Andreea Mantea, adevărul despre boala de care suferă. Ce a mărturisit vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri despre boala cu care a fost diagnosticată, precizând că are o listă de alimente care îi sunt complet interzise.

Cunoscuta moderatoare de la Kanal D se umflă extrem de mult atunci când consumă unele produse. În plus, afecțiunea o face uneori să pară grasă, de aici și zvonurile că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a învățat să țină cont mai mult de recomandările medicilor, fosta gazdă de la Puterea Dragostei fiind nevoită să ia în fiecare zi 10 pastile.

Andreea Mantea, adevărul despre boala de care suferă. Ce a mărturisit vedeta

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu.

ADVERTISEMENT

Pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează.

ADVERTISEMENT

Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit, chiar stăteam cuminte”, a spus Andreea Mantea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

În plus, prezentatoarea a dezvăluit că este alergică la cireșe și la ceapă și chiar l-a învățat pe propriul ei fiu, David, cum să-i administreze penul de epinefrină pe care-l are în ageantă în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, listă de alimente complet interzise. Ce nu are voie

„Da, sunt foarte pofticioasă. E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă.

Și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc.

Și da, pe acea listă, din păcate, se află și ceapa și cu toate astea sunt momente… nu pot să mă opresc și uneori consum”, a adăugat Andreea Mantea în cadrul aceluiași show TV.

ADVERTISEMENT