Life

Andreea Mantea, detalii despre concurenții de la Casa Iubirii. Ce a observat vedeta

Andreea Mantea este prezentatoarea celui mai nou show matrimonial de la Kanal D. Gazda emisiunii „Casa Iubirii” a vorbit despre tinerii care vor lua parte la reality show.
16.03.2022 | 17:58
Andreea Mantea detalii despre concurentii de la Casa Iubirii Ce a observat vedeta
Andreea Mantea, informații despre emisiunea Casa Iubirii. Ce părere are vedeta despre concurenți. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a oferit detalii despre concurenții care vor apărea pe sticlă în curând. Vedeta a dezvăluit și ce a observat la fiecare în parte, mai ales că a avut deja ocazia să-i cunoască înaintea celor de acasă.

Andreea Mantea, informații despre emisiunea Casa Iubirii. Ce părere are vedeta despre concurenți

Andreea Mantea susține că simplitatea și gândurile bune și curate sunt caracteristicile pe care le au concurenții de la „Casa Iubirii”. Moderatoarea este ferm convinsă că participanții au sufletul deschis și inima curată.

ADVERTISEMENT

Participanții vin în cea mai nouă emisiune matrimonială de la Kanal D pentru a-și găsi jumătatea potrivită. Show-ul se anunță a fi unul care aduce la suprafață povești de dragoste extraordinare, cu dragoste pură.

„Când sufletul pereche e atât de greu de găsit în zilele noastre, într-o mare de posibilităţi, dar şi de capcane, aceşti tineri vin în emisiune cu gândul curat de a cunoaşte pe cineva asemeni lor, de a stabili o conexiune reală, o legătură, de ce nu, pe viaţă.

ADVERTISEMENT

Am vorbit cu câțiva dintre viitorii concurenţi de la Casa iubirii şi am remarcat dorinţa lor de a experimenta ceva nou, de a lega prietenii, de a-şi găsi dragostea. Şi cred că atunci când îţi doreşti sincer, din toată inima ca ceva frumos să se întâmple în viaţa ta, universul colaborează cu tine, îţi deschide porţi nebănuite.

Îi aştept cu drag pe aceşti tineri să mi se alăture, sper ca ei să vadă în mine un om apropiat, care îi va ghida pe acest drum sinuos, dar atât de frumos!”, a mărturisit Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)

Unde se filmează emisiunea matrimonială Casa Iubirii

Producția, moderată de Andreea Mantea, este filmată într-o locație din București. Spațiul a fost ridicat de la zero și transformat într-o casă în adevăratul sens al cuvântului, totul pentru a răspunde nevoilor reale ale concurenților.

Tinerii vor sta într-o construcție unică în țara noastră, realizată special pentru noul dating show de Kanal D. Așadar, spațiul asigură toate facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe.

ADVERTISEMENT