Life

Andreea Mantea, amintiri din copilărie de Crăciun: “Rugăciunea era scrisoarea mea pentru Moș Crăciun”

Andreea Mantea și-a deschis sufletul și a rememorat câteva momente din copilărie care au legătură cu sărbătorile de iarnă. Cu ce amintiri a rămas de atunci?
21.12.2021 | 09:07
Andreea Mantea amintiri din copilarie de Craciun Rugaciunea era scrisoarea mea pentru Mos Craciun
ADVERTISEMENT

Vedeta nu obișnuia să-i scrie scrisoare lui Moș Crăciun, dar nu uita să se roage pentru lucrurile pe care și le dorea. Ruga era pentru ea mai presus de orice.

Fosta gazdă a emisiunii Puterea Dragostei se gândește cu nostalgie la perioada sărbătorilor de iarnă petrecute la țară, la bunici, care au un farmec aparte pentru multă lume.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea se bucură din plin de Crăciun, precizând că are o serie de tradiții și obiceiuri pe care vrea să i le insufle și fiului ei, David.

Andreea Mantea, dezvăluiri despre sărbători. Ce așteptări avea vedeta în copilărie

Mai mult decât atât, moderatoarea de la Kanal D spune că un an întreg așteaptă Crăciunul pentru că-i transmite o stare de bine, bucurie și momente de neuitat.

ADVERTISEMENT

„Sunt omul care așteaptă tot anul Crăciunul, cu toate tradițiile lui. Aștept sărbătorile cu inima deschisa, cu bucurie și cu dorință că oamenii să fie mai buni nu doar în aceasta perioada a anului, ci în fiecare zi.

Nu îi scriam în copilărie Moșului, ci eu mă rugam, era că o rugăciune, aceasta era scrisoarea mea către Moș Crăciun. Eu mă rugam pentru portocale, dulciuri și o păpușă sau vreo rochiță.

ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase sărbători rămân, pentru mine, cele petrecute la tara, cu bunica și toate rudele, unde încă se mai păstrează tradițiile…”, a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru click.ro.

Andreea Mantea, Crăciun în familie. Ce planuri are de Revelion

Referitor la cel mai mare și cel mai important cadou primit de la Moș Crăciun, vedeta de la Kanal D mărturisește că este vorba de o mașină, un autoturism pe care și l-a achiziționat singură.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este genul de persoană care nu așteaptă daruri de la oamenii din jur, ci mai degrabă și le cumpără singură, mai ales că nu a crezut niciodată în Moș.

Andreea Mantea îl vede pe Moș Crăciun mai degrabă ca un simbol. Cel mai important lucru pentru vedetă este să strângă împreună toată familia la masa de sărbători.

Ziua de 25 decembrie o găsește acasă pe frumoasa brunetă care spune că momentan nu are planuri pentru Anul Nou având în vedere pandemia care o împiedică să plece peste hotare.

ADVERTISEMENT