Life

Andreea Mantea, copleșită de emoții. Anunțul făcut de vedeta Kanal D : „Mi se pare extrem de frumos”

04.11.2020 | 11:24
Andreea Mantea coplesita de emotii Anuntul facut de vedeta Kanal D  Mi se pare extrem de frumos
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea este în culmea fericirii și a ținut să împărtășească bucuria ei cu fanii de pe Instagram. Vedeta le-a mulțumit tuturor pentru că au urmărit-o în număr foarte mare în noua ei aventură la televizor.

Se pare că emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” strânge din ce în ce mai mulți telespectatori în fața micilor ecrane, iar asta o copleșește pe fosta prezentatoare a show-ului Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ținut să le mulțumească urmăritorilor de pe Instagram pentru că au fost alături de ea și în cel mai nou episod al propriului reality-show și le-a promis că adevăratele aventuri abia au început, iar edițiile următoare vor fi și mai spectaculoase.

Andreea Mantea, copleșită de emoții în fața fanilor

„Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul. Vă mulțumesc mult de tot, pentru că ați fost alături de mine într-un număr extrem de mare și asta nu face decât să mă bucure. 

ADVERTISEMENT

Vreau să vă promit că veți vedea ediții din ce în ce mai frumoase. Nu știu, vreau să vă promit și eu ceva, pentru că voi îmi sunteți alături de fiecare dată și asta mă copleșește. Mi se pare foarte tare, mi se pare extrem de frumos. Vă mulțumesc tare, tare mult”, este mesajul transmis de Andreea Mantea pe rețeaua de socializare Instagram.

A renunțat la Puterea dragostei, iar decizia pare să îi priască

Se pare că producătorii de la Kanal D au luat o decizie bună în a-i da Andreei o emisiune proprie, după ce aceasta a renunțat la proiectul Puterea dragostei filmat în Istanbul, unul dintre motive fiind dorul de familie și de țară.

ADVERTISEMENT

În noua emisiune, telespectatorii pot ”petrece” momente alături de fiul vedetei, David, adevărata revelație a emisiunii care poartă numele brunetei, căci fanii acesteia sunt foarte curioși să vadă cum își crește prezentatoarea fiul și prin ce e nevoită să treacă din postura de mamă și de femeie, zi de zi.

Reality-show-ul Andreei este difuzat în fiecare luni de la ora 23:00, la Kanal D.