Life

Andreea Mantea dă cărțile pe față. Care este adevărul despre burtica de gravidă din ultima vreme

Andreea Mantea este întrebată tot mai des în ultima vreme dacă este însărcinată pentru a doua oară, vedeta afișându-se în imaginile de pe rețelele de socializare cu o burtică demnă de o femeie însărcinată.
20.05.2021 | 23:11
Andreea Mantea da cartile pe fata Care este adevarul despre burtica de gravida din ultima vreme
ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre abdomenul ușor pronunțat. Bruneta a explicat ce i se întâmplă cu adevărat, precizând că nu se pune problema să fie mamă pentru a doua oară.

Prezentatoarea de la Kanal D mărturisește că nu a luat nici în greutate, ci suferă de o boală autoimună fără să ofere prea multe informații. Andreea Mantea se umflă în zona abdomenului din cauza unor alergii, care îi dau mari dureri de cap.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, totul despre sarcină. Va fi mamă din nou sau nu?

Andreea Mantea s-a săturat să fie întrebată când va deveni mamă din nou, frumoasa brunetă mărturisind că are o afecțiune care o face să pară însărcinată.

Vedeta nu exclude posibilitatea să nască a doua oară, dar în prezent nu vrea să aducă pe lume un alt copil. Ea are un băiat din relația cu luptătorul Cristi Mitrea.

ADVERTISEMENT

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt.

Este o afecțiune. Nu este grăsime, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu.

ADVERTISEMENT

O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a declarat prezentatoarea de la Kanal D, scrie spynews.ro.

Andreea Mantea mai vrea copii? Frumoasa brunetă are un băiat

Vedeta a ținut să sublinieze faptul că va fi mamă din nou atunci când va dori cel de Sus. Andreea Mantea se concentrează acum pe creșterea fiului ei, David, și nu se vede rămânând însărcinată în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

În cazul în care prezentatoarea TV va rămâne gravidă alături de misteriosul ei partener de viață nu va ascunde asta pentru că este o veste frumoasă pe care, cu siguranță, atunci o va împărtăși cu toată lumea.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu”,

Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai spus Andreea Mantea, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT