Life

Andreea Mantea, despre câştigătorii Puterea Dragostei. A anunţat cu lacrimi în ochi totul

25.07.2020 | 22:45
Andreea Mantea despre castigatorii Puterea Dragostei A anuntat cu lacrimi in ochi totul
ADVERTISEMENT

Tensiunea capătă cote maxime în Turcia, pe măsură ce ne apropiem de finala sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei. Cât de curând vom afla numele fetei și băiatului care vor părăsi casa dragostei în aplauzele celorlalți și mai bogați cu câte 10.000 de euro.

De asemenea, atât concurenții, cât și telespectatorii se pregătesc să își ia rămas bun de la Andreea Mantea, care a anunțat că renunță la acest proiect pentru a reveni în România, alături de familie și prieteni. La intrarea în platoul emisiunii pentru ultima ediție de dinaintea marii finale, bruneta a avut parte de o primire emoționantă, în uralele tuturor tinerilor rămași în competiție.

ADVERTISEMENT

La vederea concurenților care se îmbrățișau și promiteau să lase în urmă conflictele dintre ei, vedeta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Apoi, i-a răscolit cu discursul său chiar și pe cei cu care de multe ori s-a contrat pe parcursul acestui sezon și a dezvăluit adevărații câștigători ai show-ului.

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi înaintea finalei. Cine sunt adevărații câștigători de la Puterea Dragostei

M-ați făcut astăzi să plâng încontinuu, pentru că sunteți frumoși și mă bucur tare mult că sunteți aici. Mă bucur că ați învățat anumite lecții, mă bucur că v-ați schimbat în bine. De ceva timp mi-e foarte greu să-mi iau la revedere de la voi, să conștientizez, și nu accept.

ADVERTISEMENT

Am trecut prin foarte multe, îmi este greu să explic asta, dar ați fost minunați. A fost o perioadă extrem, extrem de grea, și nu doar aici, ci și în casele oamenilor. Multe vieți nu mai sunt la fel. Oamenii nu mai sunt la fel. Eu mă bucur că voi ați fost aici și nu a trebuit să treceți prin această schimbare.

Cătă iubire, câte gânduri, momente frumoase, încercări eșuate de a pleca… și mereu v-ați dat seama că tot aici vă este mai bine. E greu să accepți, o dată acceptat poți merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Unii urcă mai multe trepte, alții mai puține. Știu că nu este corect, față de ceilalți, dar este o competiție frumoasă. Chiar dacă numai doi dintre voi vor fi câștigătorii acestui sezon, mai exact premiații, din punctul meu de vedere toți sunteți câștigătorii pentru că ați ajuns până aici. A fost o competiție. Felicitări!”a spus Andreea Mantea, vizibil emoționată de primirea pe care i-au făcut-o concurenții.

Mihaela Dorobanțu, gata de cea mai importantă provocare din cariera ei

Chiar dacă bruneta a decis să renunțe la Puterea Dragostei, reality show-ul continuă cu o nouă prezentatoare. Este vorba despre Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută odată cu participarea la Bravo, ai Stil. De asemenea, aceasta a colaborat cu Victor Slav pentru emisiunea Îmi place dansul și a realizat o rubrică proprie în cadrul Teo Show.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerăbdătoare sa îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări.

Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților”, a spus cea care va prelua postul de prezentator începând cu sezonul trei.

ADVERTISEMENT