Life

Andreea Mantea, dezvăluiri neașteptate. Vedeta are momente în care simt nevoia să se izoleze: „Ajung acasă și îmi închid telefonul”

De ce simte Andreea Mantea nevoia să se izoleze de restul lumii. Mărturisirile surprinzătoare ale vedetei de la Kanal D.
08.07.2024 | 15:38
Andreea Mantea dezvaluiri neasteptate Vedeta are momente in care simt nevoia sa se izoleze Ajung acasa si imi inchid telefonul
Mesajul neașteptat transmis de Andreea Mantea. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a mărturisit că are momente în care își dorește să fiu singură. Ajunsă la 37 de ani, prezentatoarea de la Casa iubirii a dezvăluit că oboseala acumulată se simte și a găsit metoda prin care se poate relaxa.

De ce simte Andreea Mantea nevoia să se izoleze

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul românesc. Mulți o consideră un model demn de urmat nu doar pentru cariera sa, ci și pentru faptul că își crește copilul de una singură. 

ADVERTISEMENT

Astfel, programul său este unul destul de încărcat. De aceea, vedeta a recunoscut că uneori are momente în care simte nevoia să fie singură și să nu mai audă de telefon.

„De fiecare dată când am chef, fac asta. Sunt multe momente în care ajung acasă și-mi închid telefonul sau pur și simplu îl pun într-o altă cameră. Îmi văd de ale mele, de ce îmi doresc eu să fac și este totul perfect. Și da, sunt momente în care mă izolez, în weekenduri, spre exemplu”, a declarat Andreea Mantea pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Andreea Mantea a și trecut prin mai multe schimbări în ultima perioadă. Și dacă acum este bine fizic și psihic, recunoaște că în trecut a avut un comportament toxic.

„Cred că am fost, nu pentru că eram eu, ci pentru că am înțeles că așa trebuie. Bine, asta în adolescență, cred. Adică dacă el făcea ceva, eu consideram că trebuie să fac și eu. Chiar dacă nu voiam să fac asta”, a menționat prezentatoarea de la Kanal D. 

ADVERTISEMENT

De ce a refuzat vedeta să-și mai ia tratamentul pentru boala autoimună de care suferă

Vedeta Kanal D a surprins recent publicul, atunci când a anunțat că nu mai ia niciun fel de tratament pentru boala autoimună de care suferă. Andreea Mantea a motivat că era sătulă să ia în fiecare zi medicamente, care nu erau deloc puține.

În plus, nici regimul alimentar impus nu era pe placul său. „Nu e cazul, mi-am făcut analizele și sunt foarte bine, mai bine decât înainte. Ceea ce înseamnă că am luat decizia cea mai bună.

ADVERTISEMENT

Am eliminat din viața mea toți factorii care îmi aduceau nefericire, nu mă las să fiu nefericită, nu mă las afectată, caut să mă bucur de absolut orice. Cred că asta este varianta, de fapt și de drept”, a declarat Andreea Mantea pentru Play It.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
România devine o forjă. Temperaturi imposibil de îndurat
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici