Life

Andreea Mantea, din nou însărcinată? Prezentatoarea Kanal D a făcut o mărturisire neașteptată

19.01.2021 | 17:16
Andreea Mantea din nou insarcinata Prezentatoarea Kanal D a facut o marturisire neasteptata
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea are tot ce își dorește… sau  nu? Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D se poate plânge de puține lucruri, însă mai are un vis pe care vrea să îl vadă împlinit cu ochii ei: o fetiță!

Fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea dragostei”, care are acum propriul ei reality-show la postul turc de televiziune, a vorbit despre viața ei personală, despre satisfacțiile pe care le are în fiecare zi, dar și dacă e dispusă să își mărească familia.

ADVERTISEMENT

Se pare că bruneta ar vrea să îi facă o surioară băiețelului ei, David, iar anunțul a fost făcut chiar de ea într-o emisiune difuzată pe Youtube.

Andreea Mantea își dorește nespus de mult o fetiță

Mantea a fost invitată în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz, unde a vorbit despre dorința de a mai avea un copil.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc o fetiță. Poate mă ajută Dumnezeu, pentru că fetițele duc altfel tradiția. David nu o să ducă tradițiile. Fetițele sunt altfel. E altceva”, este anunțul pe care l-a făcut Andreea Mantea pe Youtube, spunând că este foarte fericită pentru că îl are pe fiul ei, dar își dorește și o fată.

Vedeta a mai dezvăluit că nu se ocupă singură de băiatul ei, David, chiar dacă acum petrece mai mult timp cu el și a apelat la bonă încă de pe vremea când prezenta show-ul Wowbiz alături de Victor Slav.

ADVERTISEMENT

De ce a recurs la o bonă pentru creșterea lui David

„Pe vremea Wowbiz mă întorceam acasă la 01:30 și când ajungeam acasă și nu puteam să îmi chinui mama, ea tresărea. O vedeam încercănată. Ea mă aștepta cu drag și i-am zis că nu pot să o chinuiesc în asemenea hal și am zis că trebuie să stea altcineva cu copilul și atunci am angajat o bonă”, a spus Mantea.

Prezentatoarea de la Kanal D a mai dezvăluit că este foarte legată de familie și de tradițiile românești și își dorește ca pruncul ei să moștenească iubirea ei pentru lucrurile strămoșești și poate, de ce nu, fiica ei să ducă mai departe anumite obiceiuri dacă va fi să aibă o fetiță așa cum plănuiește.

ADVERTISEMENT