News

Andreea Mantea este în culmea fericirii! Unde se filmează sezonul 2 din Puterea Dragostei, de la Kanal D

08.04.2019 | 18:04

Andreea Mantea este în al nouălea cer, după ce a aflat unde se va filma sezonul 2 din Puterea Dragostei, emisiune prezentată de frumoasa brunetă. Vedeta a fost gazda primei ediții a emisiunii care s-a dovedit a fi un adevărat succes pentru Kanal D.

Andreea Mantea va prezenta ”Puterea Dragostei” din România

Șapte fete și șapte băieți se află în căutarea iubirii adevărate la Puterea Dragostei. Emisiunea a fost însă filmată în Turcia, unde Kanal D avea deja decorurile, iar Andreea Mantea a trebuit să locuiască acolo pe timpul fimărilor. Chiar dacă șefii de la Kanal D i-au spus că se va întoarce săptămânal în România, lucrurile nu au stat chiar așa.

Bruneta a realizat că va munci de multe ori și sâmbăta, iar venirea în România îi era aproape imposibilă. De-abia dacă a găsit timp pentru a veni o dată pe lună acasă, pentru a-l vedea pe tatăl copilului său. Chiar dacă și-a luat și copilul în Turcia, dar și bona, Andreei Mantea i-a fost foarte greu, deoarece a fost departe de familie și de prietenii săi din România.

Andreea Mantea Puterea Dragostei
Andreea Mantea a filmat Puterea Dragostei in Turcia

Andreea Mantea a fost nevoită să se mute în Turcia, pentru primul sezon din ”Puterea Dragostei”

Acum însă, Andreea Mantea a aflat că sezonul 2 al emisiunii se va filma în România! Șefii Kanal D au rămas surprini de audiențele înregistrate de emisiunea ”Puterea Dragostei”, așa că s-au hotărât să aducă emisiunea în România, cu tot cu casă! Așadar, viața Andreei Mantea va reveni la normal, odată ce se va muta cu serviciul în România, aproape de casă și de cei dragi.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație cu năbădăi. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul unui emisiuni TV, unde vedeta trebuia să fie cucerită de bărbații care participau la show. Bruneta și tatăl copilului ei au fost chiar la cuțite după ce s-au despărțit, însă acum au o relație decentă, mai ales că în peisaj a apărut și David, băiețelul lor.