Nicio categorie

Mantea este TERORIZATĂ noaptea de un necunoscut!

Andreea Mantea s-a dus la “Burlacita” sa isi caute fericirea, insa a gasit groaza. De la o vreme, bruneta primeste numai telefoane obscene si agresive, iar ea banuieste ca in spatele acestui...
14.07.2014 | 08:15
Mantea este TERORIZATĂ noaptea de un necunoscut!
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea s-a dus la “Burlacita” sa isi caute fericirea, insa a gasit groaza. De la o vreme, bruneta primeste numai telefoane obscene si agresive, iar ea banuieste ca in spatele acestui “atac” este unul dintre concurentii eliminati.

Show-ul “Burlacita” ar fi trebuit sa ii aduca Andreei Mantea linistea sufleteasca. Din pacate, nu este nici pe departe asa, pentru ca unii dintre concurenti au probleme cu legea, iar altii, eliminati din competitie, o terorizeaza cu telefoane nocturne.

ADVERTISEMENT

Surse din preajma divei sustin ca, de la o vreme, ea nu mai are liniste. “Andreea traieste un adevarat cosmar. In fiecare seara, este sunata, de pe un numar ascuns, de un individ care ii spune tot felul de grozavii, de la injuraturi pana la discursuri obscene si pline de violenta verbala. Degeaba ii inchide Mantea telefonul, individul este insistent si o apeleaza la nesfarsit”, a povestit o apropiata de-a brunetei pentru WOWbiz.ro.

Andreea este foarte suparata si plange non-stop, dar nu are nicio solutie sa rezolve situatia. “A incercat sa dea de sefii de la compania de telefonie la care este ea abonata, insa tot degeaba, omu’ suna de pe o cartela, Asa ca nu stie ce sa mai faca! Il banuieste pe un fost concurent de la “Burlacita”, pe care l-a eliminat tot pentru vulgaritate verbala”, a mai spus prietena Andreei.

ADVERTISEMENT

SURSA: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri