Andreea Mantea, în lacrimi de ziua ei. Mesajul vedetei a primit zeci de mii de aprecieri

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
22/09/2020, 12:29
Andreea Mantea, în lacrimi de ziua ei. Mesajul vedetei a primit zeci de mii de aprecieri

Andreea Mantea a împlinit 34 de ani pe 21 septembrie, iar momentul a fost marcat de multe clipe de bucurie, dar și lacrimi de fericire.

Prezentatoarea Kanal D a mărturisit că a avut parte de o zi minunată și a ținut să le mulțumească și fanilor pentru suportul pe care i l-au oferit în tot acest timp, mai ales în perioadele grele din viața ei.

Bruneta a postat o imagine în care apare înconjurată de trandafiri albi. Vedetele din showbiz s-au grăbit să-i facă urări.

Andreea Mantea, în lacrimi de fericire de ziua ei

Surprinsă într-un cadru de poveste, înconjurată de flori albe și cu foarte multe cadouri, Andreea Mantea a primit cel mai frumos dar de la iubitul ei, care i-a făcut o surpriză inedită chiar de la primele ore ale dimineții. Astfel, vedeta a postat imaginea în care s-a trezit pe contul de Instagram.

De altfel, Cristina Dorobanțu, Elena Gheorghe, Simona Pătruleasa, dar și alte vedete din showbiz i-au făcut urări cu ocazia zilei de naștere. „#LacrimiDeFericire Vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! 🥰Sunteți minunați! 🤗❤️Sunteți lângă mine mereu, indiferent de situație și asta mă copleșește! ❤️ Vă mulțumesc și vă doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume! 🤗”, a scris Mantea pe Instagram.

View this post on Instagram

#34 #LacrimiDeFericire Va multumesc din tot sufletul meu pentru toate mesajele! 🥰Sunteti minunati! 🤗❤️Sunteti langa mine mereu, indiferent de situatie si asta ma copleseste! ❤️ Va multumesc si va doresc din tot sufletul meu, tot binele din lume! 🤗❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Andreea Mantea are o relație de 4 ani cu un producător de la Kanal D, însă ține relație departe de ochii presei și a curioșilor. Fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei are și un băiețel, pe David, în vârstă de 4 ani, care a însoțit-o în Turcia pe perioada filmărilor celor două sezoane  Puterea Dragostei, emisiune pe care a predat-o Cristinei Dorobanțu pentru cel de-al treilea sezon.

Închide ×