Life

Andreea Mantea, în panică: „Nu cred că mai ajung acasă!” Clipul care a devenit viral pe Instagram

12.11.2020 | 18:22
ADVERTISEMENT

Andree Mantea le-a cerut ajutorul fanilor pe Instagram, după ce s-a aflat în dificultate. Vedeta a făcut un anunț prin care a menționat că cei care o vor ajuta vor primi și un premiu.

Prezentatoarea Kanal D a plecat de acasă fără declarația pe proprie răspundere, astfel că a riscat să fie oprită de polițiști și chiar să ia amendă. Din fericire, ea a scăpat și a ajuns acasă fără să încaseze vreo amendă.

ADVERTISEMENT

Știind că riscă să plătească o amendă colosală, ea și-a întrebat fanii care este suma pe care trebuie să o plătească în cazul în care este prinsă fără declarație, cerându-le ajutorul în acest sens.

Andreea Mantea: „Nu cred că mai ajung acasă”

„Am și eu o mică o mică curiozitate, dar nu pentru mine, Doamne ferește. Nu că m-ar interesa pe mine. E pentru voi! Vrea să fiți la curent cu ceea ce se întâmplă, cu toate legile noi date.

ADVERTISEMENT

Cât este amenda dacă nu ai declarația de proprie răspundere cu tine și ești oprit în trafic după ora 11 noaptea. Nu de alta, dar nu cred că mai ajung acasă. Eu știu, dar vreau să văd dacă știți voi.

Vreau să văd cine știe și cine nu. Cine răspunde și așa este primește un premiu”, a menționat Andreea Mantea în anunțul de pe Insta Story.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a postat seria de clipuri pe Instagram, vedeta a primit sute de mesaje, însă majoritatea de la femei, lucru neașteptat pentru prezentatoarea Kanal D.

„Doamne, dar cum mă ajutați voi pe mine ca de fiecare dată. Eu nu înțeleg chestia asta. Cine primește 500 și cine primește 2000 de lei? Adică în funcție de ce?

ADVERTISEMENT

Cum se face selecția, vreau și eu să știu. Îmi place, doar fete mi-au răspuns, îmi place de voi, vă doresc o seară minunată, așa vă vreau”, a menționat Andreea Mantea, după ce admiratoarele ei i-au răspuns.

ADVERTISEMENT