ADVERTISEMENT
Life

Andreea Mantea, îngrijorată cu privire la începerea școlii. Ce a decis pentru fiul ei, David

Autor: Dan Suta | 10.09.2020 | 15:31
Andreea Mantea, îngrijorată cu privire la începerea școlii. Ce a decis pentru fiul ei, David
Andreea Mantea, o mămică devotată. Foto: Instagram

Andreea Mantea este îngrijorată cu privire la redeschiderea școlilor din 14 septembrie, dată anunțată de autoritățile din România.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu a decis dacă David va merge fizic la școală

Fosta prezentatoare a reality-show-ului Puterea dragostei de la Kanal D are un băiețel pe nume David care, teoretic, ar trebui să meargă la școală.

Bruneta a vorbit într-un interviu recent despre revenirea la școală a micuțului ei, însă teama este cea care o determină să nu ia încă o decizie pentru David.

ADVERTISEMENT

De altfel, Mantea a experimentat frica de coronavirus, alături de fiul ei, departe de țară, căci pandemia a început când ea încă filma pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei.

„Încă nu știu, nu m-am decis încă. Pe cât de tare mi-am dorit să meargă la școală, pe atât de tare mă îngrijorează situația actuală. Voi aștepta o perioadă, să văd evoluția cazurilor din România, apoi voi lua o decizie.”, spunea Andreea Mantea pentru redacția.ro.

ADVERTISEMENT

A plecat din Turcia să îi ofere fiului ei o copilărie în România

Andreea Mantea a declarat în repetate rânduri că pentru ea perioada petrecută în Turcia, alături de fiul ei, David, a fost una din cele mai importante din viața ei, una în care și-a dat seama cum vrea cu adevărat să trăiască.

Mantea a părăsit producția de succes filmată în Istanbul declarând că nu a mai fost la fel de fericită ca la început și că simțea că ea nu își trăia viața, în timp ce restul concurenților o făceau din plin.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Andreea mai spunea că vrea să îi ofere lui David o copilărie frumoasă în țara lui.

„Nu zic că nu i-aș fi putut oferi și o creștere frumoasă și de acolo (n.r. Turcia), nu zic că acolo nu avea prieteni, nu zic că nu era frumos și interesant, dar eu vreau să-i ofer o educație, o creștere și o copilărie frumoasă aici în România.

ADVERTISEMENT

Vreau să se dezvolte alături de români. Am nevoie de el să se dezvolte și să crească în mediul ăsta, în sânul familiei, pentru că mă întreba non-stop de ce bunicii nu vin să ne vadă, de ce nu mergem acasă”, a declarat Mantea despre renunțarea la Puterea dragostei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!