Life

Andreea Mantea, decizie radicală după ce s-a îngrășat 14 kilograme. Ce vrea să facă vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea nu s-a sfiit să recunoască că a luat câteva kilograme în plus în ultimul an, dezvăluind și care sunt planurile pe care le are pentru perioada imediat următoare.
05.01.2022 | 15:13
Andreea Mantea decizie radicala dupa ce sa ingrasat 14 kilograme Ce vrea sa faca vedeta de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Kanal D a luat o decizie radicală după ce a pierdut lupta cu kilogramele, lucru pe care nu l-a ascuns deloc în ultima vreme. Bruneta s-a filmat inclusiv la masaj.

Fosta gazdă a emisiunii „Puterea Dragostei” și-a asumat faptul că nu mai are formele de invidiat de altădată, dovadă că este gata să pună piciorul în prag.

ADVERTISEMENT

Direct din sala de fitness, unde a fost prezentă alături de fiul ei, Andreea Mantea a mărturisit că vrea să scape de surplusul de grăsime și să ajungă la o siluetă pe placul ei.

Andreea Mantea s-a îngrășat 14 kilograme. Prezentatoarea, dispusă să slăbească din nou

Frumoasa brunetă este grasă, are burtică, șunculiță și kilograme în plus, după cum preciza în urmă cu ceva timp când se presupunea că este însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Doar că nu este vorba de nicio sarcină, motiv pentru care Andreea Mantea a început anul 2022 cu antrenamente având în vedere că are 66 de kilograme.

Cunoscuta moderatoare de la Kanal D nu se gândește să ajungă la formele de invidiat de odinioară, dar măcar să se simtă mai bine în propria piele, de aici și dorința de slăbit.

ADVERTISEMENT

„E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Andreea Mantea, adevărul despre kilogramele în plus

Recent, vedeta a explicat că nu este însărcinată, deși în ultimii doi ani au apărut foarte multe articole și zvonuri în acest sens. Fosta iubită a lui Cristi Mitrea susține că sunt doar kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Andreea Mantea a punctat faptul că nu ar ascunde sarcina în cazul în care s-ar întâmpla asta pentru că ar fi un motiv de bucurie pentru ea.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e că aflu din ziare ca sunt însărcinată de vreo doi ani.

Cumva am întrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Este o bucurie pe care aș spune-o eu dacă aș fi, credeți-mă. 

De doi ani încoace, mă de doi ani… nu, nu sunt, sunt doar grasă”, spunea în urmă cu câteva săptămâni Andreea Mantea, pe Instagram, în social media.

ADVERTISEMENT