Life

Andreea Mantea, la Bravo, ai stil! Cum a apărut vedeta în fața juraților

Andreea Mantea i-a surprins plăcut pe fanii săi. Vedeta a putut fi văzută pe podiumul de la Bravo, ai stil!, show-ul difuzat de cei de la Kanal D.
30.03.2023 | 17:11
Andreea Mantea la Bravo ai stil Cum a aparut vedeta in fata juratilor
Andreea Mantea a apărut în platoul de la la Bravo, ai stil! Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Aceasta a prezentat nenumărate show-uri în ultimii ani de zile, iar Casa Iubirii este cel mai recent dintre ele. Evident însă, vedeta nu uită pentru niciun moment să își susțină și colegii.

Când începe noul sezon Bravo, ai stil!

În curând se lansează postul de televiziune Kanal D2. Iar odată cu el începe și noul sezon al super show-ului Bravo, ai stil! așteptat de publicul larg. Premiera va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 19.00, astfel că telespectatorii vor fi cel mai probabil cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a ajuns și ea pe platoul Bravo, ai stil. Vedeta a vrut să le ureze colegilor săi mult succes în noul sezon. Asta în condițiile în care show-ul va fi difuzat pe noul post de televiziune Kanal D2, deci se anunță și alte noutăți.

Iar intrarea pe scena de la Bravo, ai stil! evident că nu a fost una chiar atât de simplă. Andreea Mantea a ales o ținută aparte, s-a coafat și chiar a rămas impresionată de ce se întâmplă în platou, la colegii săi. De asemenea, ea a și defilat pe noul platoul al emisiunii cu multă grație.

ADVERTISEMENT

“Doamne, ce frumos este! Mă descurc? Este foarte frumos aici la voi!”, a spus Andreea Mantea, în momentul defilării pe podiumul de la Bravo, ai stil!. Evident, în tot acest timp, vedeta a fost admirată de prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, dar și de cei trei jurați.

Andreea Mantea i-a surprins pe jurați

În același timp, Andreea Mantea a fost un musafir pe cinste. Acestea a venit cu o cutie roșie, în formă de inimă, la colegii ei, în care se aflau bomboane de ciocolată. Și mai mult de atât, aceasta le-a ținut pumnii în noul sezon al emisiunii, având în vedere provocările care vor urma.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai dezvăluit că ea la rândul ei este un fan al emisiunii Bravo, ai stil!, deci o va urmări și ea.  “Am venit cu o inimă plină cu iubire! Vreau să vă țin pumnii, pentru că aveți nevoie de iubire. În orice, avem nevoie de iubire! Bineînțeles că trebuia să vin să vă vizitez și aș vrea să vă ofer o inimă plină cu… dulciuri.

Vă urez tot ce este mai bun si îi invit pe telespectatori să fie alături de voi. Și eu sunt fan Bravo, ai stil! și abia așteptam să reveniți in fata noastra!”, a spus Andreea Mantea, ajunsă în fața juraților.

ADVERTISEMENT

Amintim că premiera noului sezon al emisiunii Bravo, ai stil! începe duminică, 2 aprilie, de la ora 19.00. Show-ul nu va mai fi difuzat la Kanal D, ci la noul post tv, Kanal D2, care se lansează tot atunci. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 19.00.

ADVERTISEMENT