Life

Andreea Mantea, marcată de povestea unui tânăr care a ajuns în scaun cu rotile: „Eu nu știu să zâmbesc așa cum zâmbești tu”

Andreea Mantea i-a obișnuit pe telespectatori cu povești din ce în ce mai emoționante prezentate în emisiunea sa, iar una dintre ele a tulburat-o pe vedetă.
08.06.2021 | 16:06
Andreea Mantea marcata de povestea unui tanar care a ajuns in scaun cu rotile Eu nu stiu sa zambesc asa cum zambesti tu
Andreea Mantea, în lacrimi. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu și-a putut stăpâni lacrimile în fața unui tânăr aflat în scaun cu rotile, care și-a spus povestea în emisiunea ei de la Kanal D.

Vedeta a ascultat cu sfințenie nenorocirea care s-a abătut asupra unui bucureștean. Tânărul a ajuns în scaun cu rotile în urma unui accident grav. Alături de el a fost mereu iubita lui.

ADVERTISEMENT

Povestea lor de iubire și lupta pe care amândoi au dus-o au făcut-o pe prezentatoarea de televiziune să plângă și să îi spună băiatului câteva cuvinte de încurajare și admirație.

Andreea Mantea a prezentat o poveste de iubire mai ceva ca-n filme

Paul a fost extrem de pasionat de motociclete, însă pasiunea lui s-a transformat într-o tragedie. Tânărul i-a povestit vedetei Kanal D că a suferit un grav accident în pasajul  de la Obor, când a intrat într-un camion.

ADVERTISEMENT

„Am avut un moment de neatenție și puțin mai mult viteză decât ar trebui. Tot ce știu e din poveștile celor care au fost cu mine. Au fost mai mulți”, este începutul istorisirii care a marcat-o pe Andreea Mantea.

Iubita lui, Maria, nu se afla în acea seară de decembrie alături de el, căci muncea. Tânăra spune că dacă ar fi fost cu el nu ar fi condus atât de tare. Primul lucru la care s-a gândit fata când a aflat de accident este că a murit.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns la spital, după el. Nu l-am găsit acolo, de fapt. Am stat în jur de două ore până să îi sun pe ai lui. Noi nefiind căsătoriți, de la spital nu ți se dau informații.

Mai venea cineva să spună că a intrat în operație, nimic altceva. A venit cineva mi-a pus casca, portofelul, hainele într-un sac. Abia după aceea l-am văzut trecând în fața mea pe targă”, sunt mărturisirile cutremurătoare ale iubitei lui Paul.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea, în lacrimi: „Eu nu știu să zâmbesc așa cum zâmbești tu”

Maria a rămas lângă el după ce a aflat că nu va mai putea merge, iar Paul nu are cuvinte să îi mulțumească iubitei sale pentru această dovadă uriașă de iubire.

Băiatul a spus că el însuși a încercat să o îndepărteze ca să fie fericită, să nu fie o povară pentru ea, dar fata nu l-a ascultat.

Această poveste a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă ca un copil. La final, i-a făcut câteva mărturisiri emoționante tânărului a cărui poveste a ținut neapărat să o prezinte telespectatorilor.

„Eu nu știu să zâmbesc așa cum zâmbești tu. Câteodată mă obișnuiesc să zâmbesc, știi? Te obișnuiești cu zâmbetul, dar ție îți zâmbește fața”, i-a spus extrem de emoționată Andreea Mantea lui Paul.

 

ADVERTISEMENT