Life

Andreea Mantea, mărturisiri tulburătoare după plecarea de la Puterea dragostei: „Eu și copilul meu nu trăiam”

16.07.2020 | 16:25
Andreea Mantea marturisiri tulburatoare dupa plecarea de la Puterea dragostei Eu si copilul meu nu traiam
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a făcut câteva mărturisiri tulburătoare legat de cei doi ani petrecuți în Turcia, unde prezenta emisiunea Puterea dragostei.

Andreea Mantea a vorbit fără perdea despre plecarea de la Puterea dragostei

Decizia de a renunța la acest proiect pe care îl va păstra în suflet pentru totdeauna a fost luată după ce și-a dat seama că nu îl mai poate chinui pe fiul ei, David, și că în timp ce concurenții trăiau fiecare minut la intensitate, ea simțea că nu trăiește.

ADVERTISEMENT

Fiul Andreei i-a pus o serie de întrebări care au măcinat-o foarte tare, vedeta realizând că nu mai poate rezista mult și că trebuie să își petreacă altfel timpul, să îi ofere mai mult spațiu lui David, care întreba mereu de bunici.

„Simt că îmi stă viața în loc, că trec anii pe lângă mine”, și-a început Andreea mărturisirile la Teo Show.

ADVERTISEMENT

„Eu și copilul meu nu trăiam. Eu trăiam alături de concurenți. Ei trăiau, eu nu”

„David mă întreba: mama tu în copilăria ta erai tot așa? Se uită în gol de foarte multe ori. Îmi zicea: tu nu aveai bunică? M-am gândit că poate așa e și el, gânditor.

Mă tot întreba: câți prieteni aveai? Te vedeai cu ei? M-am întrebat: ce viață îi ofer acestui copil? Plus că în fiecare zi vedeam trăiri intense în acea casă. Aveau tot felul de momente, de povești, iar eu și copilul meu nu trăiam”, mai spunea Mantea.

ADVERTISEMENT

„Problema a fost că eu trăiam alături de ei. Ei trăiau, eu nu”, a adăugat vedeta.

Prezentatoarea de televiziune i-a liniștit pe fanii ei cărora le-a spus că nu pleacă de la Kanal D, ba chiar pregătește un nou proiect care îi va surprinde pe toți.

„Am înțeles cariera profesională. Stați liniștiți că nu plec nicăieri, rămân aici, la Kanal D pe capul vostru. O să vă pregătesc o mare surpriză”, ne-a ”amenințat” focoasa brunetă.

ADVERTISEMENT