Life

Andreea Mantea, momente de neuitat alături de micul David. Ce dezvăluiri emoționante a făcut despre fiul ei

Andreea Mantea a făcut o mărturie neașteptată despre băiatul său, David. Ce clipe unice au experimentat între mamă și fiu.
05.10.2022 | 17:15
Andreea Mantea momente de neuitat alaturi de micul David Ce dezvaluiri emotionante a facut despre fiul ei
Andreea Mantea, mărturie neașteptată despre băiatul său, David. Ce clipe unice au experimentat mama și fiul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit sincer și deschis despre momentele de neuitat alături de copilul său de 8 ani. Ce dezvăluiri emoționante a făcut despre fiul ei și care sunt pasiunile pe care le are băiatul acum.

Andreea Mantea, mărturie neașteptată despre băiatul său, David. Ce clipe unice au experimentat mama și fiul

Andreea Mantea este mândră de fiul său, David. Moderatoarea show-ului Casa Iubirii îi face toate poftele celui mic cu care are o relație specială și cu care discută exact ca un adult. David are o încredere uriașă în mama sa.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat foarte multe lucruri de acolo și mă bucur din tot sufletul că le-am luat pentru că a fost un moment când David a trebuit să se îmbrace pentru școală.

La școală era o zi dedicată și trebuia să își aleagă un personaj cunoscut în care să se deghizeze și mă rog și a zis că nu are de ce să își găsească acest personaj pentru că a zis că el este deja cunoscut și nu are de ce să își găsească acest personaj.

ADVERTISEMENT

Pentru că a avut el un rol într-un serial aici la Kanal D, el a considerat, când i s-a dat exemplul că persoana cunoscută a jucat într-un serial, el a zis că a jucat într-un film, deci mă încadrez, deci nu trebuie să îmi iau un costum.

Toți colegii s-au întrebat în timpul săptămânii în cine se îmbracă, atunci s-a răzgândit și a realizat că îi trebuie o costumație așa că s-a îmbrăcat cu lucrurile din parcul Harry Potter.

ADVERTISEMENT

Am stat până la 5 dimineața să găsească cu ce să se îmbrace, până mi-am amintit eu că le are și se poate îmbrăca în Harry Potter”, a mărturisit Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Andreea Mantea, atentă la nevoile fiului său, David

Andreea Mantea a povestit că băiețelul din relația cu Cristi Mitrea a renunțat la un moment dat la vacanța la Disneyland Paris pentru că și-a găsit o altă pasiune. David s-a răzgândit în favoarea unui personaj dintr-un film.

ADVERTISEMENT

Fiul brunetei adoră tot ce face Harry Potter și i-a spus mamei sale că vrea să meargă la Hogwarts, locul unde s-a filmat seria foarte îndrăgită de copii. Acolo micuții pot experimenta fiecare colț de pe platoul de filmare.

De asemenea, adolescenții pot vizita muzeul Harry Potter din Londra, care are numeroase surprize și atracții pentru vizitatori.

ADVERTISEMENT