Life

Andreea Mantea, noi informații despre iubitul misterios: ”Nu-l ascund”

20.10.2020 | 21:47
Andreea Mantea noi informatii despre iubitul misterios Nul ascund
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios pe care a reușit să-l păstreze departe de lumina reflectoarelor mai bine de 5 ani. Frumoasa brunetă s-a logodit cu partenerul ei de viață care lucrează ca producător la postul de televiziune Kanal D.

Fosta prezentatoare a emisiunii matrimoniale „Puterea Dragostei” a fost întrebată într-un live care este motivul pentru care își păstrează iubitul ascuns. Vedeta a mărturisit care este motivul real pentru care nu se afișează pe rețelele de socializare cu partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Nu-l ascund! Să știți că nu-l ascund! Te ascund?”, a fost răspunsul simplu și direct oferit de Andreea Mantea fanilor din mediul online, în timp ce bărbatul misterios se afla în spatele camerei de luat vederi.

Andreea Mantea, detalii noi despre partenerul ei de viață

Ulterior, frumoasa brunetă a încercat să explice cum stau lucrurile în realitate. Moderatoarea show-ului „Trăiri alături de Andreea Mantea” a mai precizat că preferă să aibă o relație discretă care să nu apară în paginile tabloidelor.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a mărturisit că s-a maturizat în ultimii ani foarte mult, acesta fiind și motivul pentru care a început să vadă viața cu alți ochi. Bruneta preferă să se axeze pe alte lucruri, în special pe creșterea fiului ei, David, și pe carieră.

„Nu-l ascund! Pur și simplu am ales să nu mai vorbesc despre viața mea personală. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred că am îmbătrânit. Odată cu vârsta vine și maturitatea.

ADVERTISEMENT

N-am stat să mă axez că am sau n-am, că merge sau nu merge. La câte probleme am avut până acum…unde ajungeam?

Decât să-mi văd numele scris cu tot felul de povești d-astea. Odată cu vârsta te axezi pe ce e mai important. Cred că pur și simplu mi-a fost teamă.

ADVERTISEMENT

Am alte lucruri pe care să mă concentrez, și anume să-l cresc pe David. Îmi e bine așa, cred că asta este răspunsul. De ce să schimb ceva care merge?”, a completat Andreea Mantea în clipul postat pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT