Life

Andreea Mantea nu mai prezintă Se strigă darul de la Kanal D. Cine i-a luat locul

Grațiela Teohari Duban s-a alăturat echipei Kanal D și este noua parteneră a lui Mihai Mitoşeru.
07.07.2021 | 16:31
Andreea Mantea nu mai prezinta Se striga darul de la Kanal D Cine ia luat locul
Andreea Mantea nu mai prezintă Se strigă darul de la Kanal D. Cine i-a luat locul. Sursa foto : Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu mai prezintă “Se strigă darul” de la Kanal D. Locul ei a fost luat de Grațiela Teohari Duban. Aceasta este soția lui Andrei Duban, fostă concurentă la “Survivor” dar și  la “Ferma” la Pro TV.

Mihai Mitoșeru a rămas în acest show și alături de noua sa parteneră va căuta cele mai frumoase povești de dragoste.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu mai prezintă Se strigă darul de la Kanal D

Andreea Mantea a fost înlocuită în emisiunea “Se strigă darul”, asta după ce prezentatoarea a renunțat și la proiectul “Puterea Dragostei”. Deocamdată nu se știe de ce a fost înlocuită.

Celebra emisiune va fi prezentată de Mihai Mitoșeru și Grațiela Teohari Duban. Reality show-ul prezintă cele mai frumoase nunți din România. Filmările vor începe în curând.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopăr tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte.

Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un rival în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri. Sunt ambițoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine”, a spus Graţiela Teohari Duban.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mitoșeru despre noua sa parteneră

Mihai Mitoșeru este pregătit să călătorească din nou prin toată țara și să se distreze la cele mai frumoase nunți.

“Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actriță care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd!  

ADVERTISEMENT

J Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri!” , a spus Mihai Mitoșeru.

Andreea Mantea şi Mihai Mitoşeru au prezentat împreună mai multe sezoane din celebra emisiune,  “Se strigă darul”. Au fost și momente când Andreea a lipsit și a fost înlocuită cu alte prezentatoare.

În acest moment, bruneta apare doar în emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea”, tot la Kanal D.

ADVERTISEMENT