Life

Andreea Mantea s-a destăinuit în fața fanilor. Problema de sănătate care nu-i dă pace: ”Nu se poate așa. Nu se poate, efectiv”

Andreea Mantea este o persoană sinceră și asumată, dovadă că s-a afișat în fața internauților cu problemele de sănătate care nu-i dau pace perioada asta.
10.02.2022 | 17:56
Andreea Mantea sa destainuit in fata fanilor Problema de sanatate care nui da pace Nu se poate asa Nu se poate efectiv
ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Cristi Mitrea s-a destăinuit pe rețelele de socializare și a povestit despre problema de sănătate cu care se confruntă în momentul de față.

Bruneta nu ascunde faptul că are mici imperfecțiuni și ”neplăceri” la nivelul tenului. Fosta moderatoare de la Puterea Dragostei a spus totul despre această chestiune.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andreea Mantea are probleme cu acneea, care a apărut pe fondul stresului și oboselii. Vedeta ascunde aceste coșuri sub fondul de ten.

Andreea Mantea, probleme de sănătate. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască cu ce se confruntă

Cunoscuta moderatoare de la Kanal D nu mai știe ce tratamente sau creme să folosească pentru că are senzația că nimic nu îi face bine tenului ei.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns acasă, m-am demachiat și cam atâtea coșuri și coșulețe am descoperit pe față. Știam că multe ies pe bază de stres sau din cauza problemelor hormonale.

Dar astea de aici? Vai, aici sunt două. Este ceva rău. Nu înțeleg, serios. Cred că trebuie să folosesc produse fără nimic în ele. 

ADVERTISEMENT

Am zis că nu ar strica niște antibiotic și puțin tratament la câte am pe față. Dacă știți ceva care m-ar putea ajuta, vă aștept cu drag recomandările pentru că nu se poate așa. Nu se poate, efectiv!”, a declarat Andreea Mantea pe Instagram, scrie wowbiz.ro.

Andreea Mantea, probleme mai vechi cu tenul

Prezentatoarea de la Kanal D le-a arătat fanilor din mediul virtual cum arată pielea de pe față în momentul de față. Vedeta nu se confruntă prima oară cu această problemă de sănătate.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă are un ten gras cu tendință acneică, care de-a lungul timpului i-a cauzat mai multe răni pe față. Situația neplăcută i-a dat mari dureri de cap.

A avut o perioasă în care îi venea pur și simplu să-și smulgă pielea, să rupă coșurile apărute peste noapte pe față, însă Andreea Mantea s-a tratat.

A urmat tot felul de tratamente prescrise de numeroși doctori și dermatologi. În cele din urmă rezultatele s-au văzut după o terapie cu ozon.

ADVERTISEMENT