Life

Andreea Mantea a dezvăluit propria sa rețetă de ceai. Ce bea aproape zilnic prezentatoarea

Andreea Mantea le-a dezvăluit fanilor propria sa rețetă de ceai. Întrebată foarte des ce fel de ceaiuri consumă, vedeta le-a satisfăcut curiozitatea fanilor.
11.01.2022 | 11:58
Andreea Mantea a dezvaluit propria sa reteta de ceai Ce bea aproape zilnic prezentatoarea
Andreea Mantea, prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram cu ce fel de ceai se întreține aproape în fiecare zi. Vedeta nu a făcut reclamă la vreun produs anume, ci s-a lăudat cu propria sa rețetă de ceai, una pe care o recomandă admiratoarelor sale.

Acesta este doar unul dintre trucurile la care apelează Mantea pentru a fi mereu în formă. Prezentatoarea de la Kanal D încearcă să fie cât mai atentă cu ceea ce mănâncă și bea zi de zi, iar asta se vede cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT

Bruneta, care va reveni în curând pe micile ecrane cu un nou sezon al emisiunii „O nouă șansă”, folosește o serie de ingrediente pentru ceaiul care nu lipsește niciodată din casa ei.

Andreea Mantea se întreține cu ceaiuri inventate de ea

Mantea combină salvia, ceaiul verde, măceșele, ghimbirul, cuișoarele și scorțișoara, pe care le fierbe împreună.

ADVERTISEMENT

„Eu îl fac concentrat și apoi îl diluez cu apă, în patru sticle a câte un litru. O sticlă o fac mai concentrată, una mai puțin concentrată, una și mai puțin concentrată și una mai deloc.

Le beau treptat și bându-le treptat parcă nu se mai simte atât de rău gustul ceaiului verde și al cuișoarelor. Depinde ce pun în el”, a povestit Andreea Mantea pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a defilat niciodată cu stilul său de viață, aceasta recunoscând că este foarte pofticioasă, deci își permite să consume orice, dar câte puțin din fiecare.

În urmă cu ceva timp, Andreea a povestit cum se menține în formă, dincolo de ceaiurile pe care și le face singură. Vedeta Kanal D a spus că în trecut a ținut multe diete, dar niciuna nu a fost soluția salvatoare pentru a scăpa de kilogramele în plus.

ADVERTISEMENT

„Asta mă ajută să ard foarte multe calorii”

Ce face vedeta pentru a arăta atât de bine? Dincolo de alimentația echilibrată, prezentatoarea pune mare preț pe mișcare, cel puțin o jumătate de oră pe zi.

„Da, poate pe termen scurt are efecte. Însă, pentru un trup armonios, dar şi sănătos, în acelaşi timp, trebuie să avem un stil de viaţă echilibrat. Să facem sport, mişcare cel puţin jumătate de oră pe zi”, a declarat Mantea pentru Ok Magazine.

„Eu sunt foarte activă în timpul zilei. Cred că asta mă şi ajută să mă mențin şi să ard foarte multe calorii. Dar am grijă şi ce mănânc, cât mănânc. Secretul nu stă neapărat în ce mănânci, ci să ai grijă să fie porţii mici, să nu te saturi, ci să guşti, să încerci din toate câte puţin”, a completat vedeta pentru aceeași publicație.

ADVERTISEMENT