Life

Andreea Mantea s-a despărțit de iubitul secret. Motivul pentru care vedeta a luat decizia radicală

29.08.2020 | 16:55
Andreea Mantea sa despartit de iubitul secret Motivul pentru care vedeta a luat decizia radicala
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a pus capăt relației amoroase pe care o avea cu un bărbat pe care l-a ținut secret în toată această perioadă. Fosta prezentatoare a emisiunii „Puterea Dragostei” și iubitul ei erau împreună de aproximativ 5 ani, recent chiar logodindu-se și având planuri de nuntă.

Frumoasa brunetă a luat decizia radicală după ce a renunțat la emisiunea de la Kanal D și a revenit în țară pentru a-și crește fiul aproape de prieteni și rude. Se pare că vedeta are alte planuri de viitor, iar bărbatul care i-a fost aproape în ultimii ani nu este inclus în ele.

ADVERTISEMENT

Prietenii și apropiații fostului cuplu speră că cei doi traversează o mică pauză sau o ceartă mai aspră, mai ales că Andreea Mantea poartă în continuare inelul de logodnă primit de la iubitul misterios pe care l-a ținut ascuns timp de 5 ani.

Andreea Mantea, despărțire furtunoasă de iubitul secret

„Andreea și iubitul ei s-au despărțit, se pare, deși ea poartă în continuare inelul de logodnă. Noi sperăm să fie o mică pauză, sau o ceartă de moment, și nu o despărțire în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

De când a revenit în țară, Andreea și-a schimbat mult viața, și se pare că în planurile ei de viitor, nu se mai regăsește și bărbatul care i-a fost alături vreo 4-5 ani”, au declarat persoane apropiate fostului cuplu, informeazăciao.ro.

Cine este bărbatul secret cu care s-a iubit fosta prezentatoare de la Puterea Dragostei

După mai multe relații eșuate Andreea Mantea a luat decizia de a păstra viața intimă departe de ochii curioșilor, acesta fiind și motivul pentru care nu s-a afișat niciodată în compania bărbatului cu care a format un cuplu până de curând.

ADVERTISEMENT

Bruneta părea în culmea fericirii și lumea din jur se aștepta la o căsătorie, nicidecum la o despărțire, mai ales că cei doi se completau foarte frumos. Iubitul secret al fostei prezentatoare de la Kanal D nu era vreun milionar, ci un bărbat simplu, educat și rafinat.

Fostul partener de viață al vedetei lucrează în televiziune, unde cel mai probabil s-au și cunoscut. Andreea Mantea părea că-și găsise liniștea și iubirea adevărată alături de bărbatul care i-a cucerit inima și i-a oferit inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

„Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune!”, declarau aceleași persoane în urmă cu puțin timp, mai arată sursă citată.

ADVERTISEMENT