Life

Andreea Mantea s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta a explicat de ce are abdomenul umflat

Andreea Mantea s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta de la Kanal D a explicat de ce are abdomenul umflat.
11.08.2021 | 18:25
Andreea Mantea sa fotografiat in costum de baie Vedeta a explicat de ce are abdomenul umflat
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta le-a explicat fanilor de ce are abdomenul umflat, nefiind vorba despre o sarcină.

Vedeta de la Kanal D a plecat în vacanță cu iubitul ei și a postat o fotografie în costum de baie. Recent, bruneta le-a dezvăluit internauților că suferă de o afecțiune care o face să pară că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea s-a fotografiat în costum de baie. Vedeta a explicat de ce are abdomenul umflat

Andreea Mantea s-a fotografiat în costum de baie, fiind în vacanță cu iubitul ei. Vedeta suferă de o afecțiune care o face să sa umfle și să pară că este însărcinată, după cum a recunoscut recent.

Internauții s-au întrebat dacă vedeta așteaptă cel de-al doilea copil, însă aceasta i-a lămurit și a explicat că este doar afecțiunea de care suferă. Nu este vorba nici de grăsime, ci de efectele unei alergii.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată.

Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță.

ADVERTISEMENT

Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a mărturisit Andreea Mantea pe rețelele sociale, potrivit libertatea.ro. 

Așa arată Andreea Mantea în costum de baie
Așa arată Andreea Mantea în costum de baie. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei prezentatoare de la „Puterea Dragostei”. Internauții au complimentat-o pentru felul în care arată, spunându-i că are o siluetă impecabilă.

ADVERTISEMENT

„Ești superbă”, „Wow”, „Ce frumoasă”, „Ce slabă ești și frumoasă”, „Foarte frumoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei.

Cine este iubitul Andreei Mantea

De cinci ani, Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Valeriu Floricel. Cei doi nu s-au afișat niciodată în calitate de cuplu, iar vedeta nici nu a vorbit despre acest subiect.

Cristi Mitrea, fostul partener al Andreei Mantea și tatăl copilului ei este cel care i-a dat de gol.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă.

N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine?”, a declarat Cristi Mitrea în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT