Life

Andreea Mantea s-a pozat nemachiată! Arată total diferit față de cum o vedeai la Puterea Dragostei

07.08.2020 | 13:55
Andreea Mantea sa pozat nemachiata Arata total diferit fata de cum o vedeai la Puterea Dragostei
Andreea Mantea. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

A devenit deja o tradiție ca fanii celor mai îndrăgite reprezentante ale showbiz-ului românesc să le lanseze provocarea de a se poza  fără niciun pic de machiaj. Nu de alta, dar în cazul multora s-a constatat că în viața de zi cu zi nu strălucesc la fel de tare ca pe micul ecran.

Ei bine, acest nu se aplică și în cazul Andreei Mantea, proaspăt întoarsă în România după ce a refuzat să continue la Puterea Dragostei, din dorința de a rămâne alături de familie.

ADVERTISEMENT

Asumată, așa cum o știm, frumoasa brunetă nu s-a dat deloc în lături și le-a demonstrat tuturor răutăcioșilor că poate să arate senzațional chiar și în absența produselor de înfrumusețare.

Andreea Mantea, fără pic de machiaj. Cum au reacționat fanii la vederea fotografiei

Nu ne credeți? Trebuie doar să aruncați un ochi pe contul său de Instagram și vă veți convinge singuri că avem dreptate. Asta pentru că prezentatoarea Tv a postat o fotografie realizată chiar la volanul mașinii personale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Golden hour! 🥰☀️❤️

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea) pe

Cu centura de siguranță bine prinsă, pentru că o șoferiță care se respectă nu încalcă niciodată regulile de circulație. Imediat, fanii au felicitat-o pentru curaj și au copleșit-o cu inimioare, semn că apreciază felul în care arată fără pic de machiaj.

Se pregătește de nuntă? Vedeta și-a etalat superbul inel de logodnă

Și dacă tot am vorbit despre decizia de a părăsi emisiunea Puterea Dragostei, se pare că la baza ei ar sta o persoană cât se poate de specială, cu care bruneta este gata să meargă la altar. Da, ați auzit bine.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, aceasta și-a etalat inelul de logodnă pe care i l-a dăruit actualul iubit. Chiar dacă nu a dorit până acum să-i dezvăluie identitatea, e clar că relația este extrem de serioasă și, umblă vorba prin târg că durează de mai bine de cinci ani.

Practic, din momentul în care Andreea s-a despărțit de Cristi Mitrea, tatăl băiețelului său și ne-a lăsat tuturor impresia că nu va mai permite nimănui să-și facă loc atât de ușor în inima ei. într-o fotografie postată pe Instagram, fanii au putut admira superba bijuterie, în timp ce iubitul îi ținea cu tanderețe mâna în palma sa.

ADVERTISEMENT

Țin soarele și iubirea în mâini…”, a scris vedeta în dreptul fotografiei. Nu mai încape îndoială că acesta a fost motivul pentru care a ales să părăsească Turcia. De altfel, umblă vorba prin târg că distanța începuse să pună probleme relației lor, așa că se impunea o decizie radicală.

ADVERTISEMENT