ADVERTISEMENT
Life

Andreea Mantea se întoarce la Puterea Dragostei? : „Acum este haos în casă. Cristina nu face față”

Autor: Cerasela Stafie | 13.09.2020 | 19:39
Andreea Mantea se întoarce la Puterea Dragostei? : „Acum este haos în casă. Cristina nu face față”
Andreea Mantea. Sursa foto: Kanal D

Andreea Mantea primește, pe conturile de socializare, din ce în ce mai multe rugăminți disperate din partea fanilor pentru a reveni la emisiunea Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Bruneta a moderat cu succes semnificativ două sezoane ale emisiunii și a fost nevoită să renunțe în vara acestui an, când a anunțat că nu va mai colabora pentru un al treilea.

Recent, ea a primit o serie de rugăminți arzătoare venite din partea fanilor pentru a-și relua poziția de prezentatoare. „Întoarce-te, Andreea, la Puterea Dragostei pentru că această prezentatoare nu face față” și „sunteți cea mai bună moderatoare de la Puterea Dragostei! Vă așteptăm” sunt păreri ale internauților pe pagina de Instagram a vedetei.

Andreea Mantea își face fanii să-i ducă dorul într-o rochiță roșie

Fosta moderatoare de la Puterea Dragostei a postat recent pe Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochiță roșie. Imaginea a topit inimile fanilor ei, câstigând peste 30 de mii de aprecieri și 130 de mesaje. „Superba rochia ❣️❣️❣️mereu frumoasă și elegantă, felicitări.”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT

Internauții au știut să-și arate admirația pentru frumoasa brunetă în mesaje care s-au întrecut în laude și urări de bine. Comentariile care se fac remarcate, însă, sunt cele ale fanilor care plâng de dorul vededei și îi duc lipsa la cârma emisiunii.

„Bună seara, doamna Andreea Mantea! Haideți înapoi la Puterea Dragostei pentru că acum este haos în casă.”,

”Domnișoara Cristina nu face față la ce fac băieții în emisiune, pe ea nu o ascultă. Băieții și fetele fac ce vor în emisiune, se bat unii cu alții, e o harababură în casă. Este mare nevoie de dumneavoastră! Luați o hotărâre înțeleaptă și haideți înapoi! O seară frumoasă vă doresc!”, i-au transmis fanii.

ADVERTISEMENT

„Haide înapoi la Puterea Dragostei că erai super!”.

Andreea nu a răspuns în niciun fel, până în acest moment, rugăminților fanilor. Aceasta a anunțat în momentul plecării de la cârma emisiunii că o face pentru a putea sta mai mult timp alături de băiatul ei și a se ocupa de aducația lui. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!