Life

Andreea Mantea, show total cu găinile în curtea casei sale. Ce le-a spus vedeta necuvântătoarelor: „Psihopato!”

11.11.2020 | 12:38
Andreea Mantea show total cu gainile in curtea casei sale Ce lea spus vedeta necuvantatoarelor Psihopato
Andreea Mantea are propriul ei reality-show la Kanal D. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea și-a găsit ocupație! Vorbește tot mai des cu găinile pe care fiul ei, David, le adoră, iar de la o vreme prezentatoarea postează tot mai des filmulețe cu necuvântătoarele pe pagina ei de Instagram.

Găinile Andreei Mantea au devenit marea revelație a reality-show-ului pe care bruneta îl are la Kanal D, evident după băiețelul ei.

ADVERTISEMENT

După ce David a dus găinile în casă și au făcut mizerie, lucru care a deranjat-o foarte tare pe mămică, Andreea s-a împrietenit și ea cu ele, ba chiar le vorbește, ca și cum acestea le-ar putea răspunde.

Andreea Mantea, dialog savuros cu găinile

Mantea a intrat în pielea găinilor și a inventat un dialog, imaginându-și cam ce își spun păsările în timp ce caută prin pământ.

ADVERTISEMENT

Vedeta a ajuns la concluzia că găinile se alintă la fel ca orice animal, după ce credea că una dintre ele a vrut să facă ouă.

„Psihopato, câte grade sunt acum? E foarte frig! Ce-ți trebuie să te bagi în pământul ăla ud? Uită-te la ea! Băi, măi fată, asta e în călduri!”, a spus Andreea în timp ce-și filma găinile.

ADVERTISEMENT
andreea mantea
Andreea Mantea vorbește des cu găinile sale. Foto: Instastory

Vedeta, către o găină: „O să răcești”

„Măi, fată! Doamne, la ce frig este afară ea vrea să stea în pământul ăla ud! Trei grade sunt? O să răcești”, le-a spus Mantea uneia dintre găini.

„Ia uite, se așază mai bine (râde). Ce vorbăreți sunteți voi, măi! Ia uite, se așază mai bine. Dacă vrea să facă ouă? Ah, ba nu, că se alintă, ia uite!”, a continuat Mantea dând în mintea copiilor.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Puterea dragostei îi ține la curent pe admiratorii ei cu tot ceea ce face, iar de curând a descoperit că publicul este fascinat de animalele sale de… companie.

Găinile îi ocupă acum mare parte din timp vedetei, iar motivul pentru care și le-a luat a fost să îl învețe pe fiul ei cu viața de la țară, amintindu-și cum a fost copilăria ei și cum a învățat de la familie să fie responsabilă cu cei din jur, începând să aibă grijă de animale.

ADVERTISEMENT