Life

Andreea Mantea și Bianca Comănici, emoționate până la lacrimi: „Lăsați-o în pace!”

Andreea Mantea i-a transmis un mesaj emoționant Biancăi Comănici, cu ocazia zilei sale de naștere. Cele două nu și-au putut stăpâni lacrimile.
15.07.2021 | 12:43
Andreea Mantea si Bianca Comanici emotionate pana la lacrimi Lasatio in pace
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea i-a făcut o urare specială Biancăi Comănici. Dubla câștigătoarea a competiției Puterea dragostei nu s-a putut abține să nu plângă, mai ales că fosta prezentatoare a emisiunii unde a participat a pus degetul pe rană.

Vedeta Kanal D i-a spus frumoasei brunete că îi dorește să fie sănătoasă și puternică precum o stâncă. I-a ținut puțină teorie spunându-i că trebuie să ignore lucrurile rele din viața ei și să se bucure de ce are frumos în jur.

ADVERTISEMENT

Mantea știe că Bianca nu traversează una din cele mai bune perioade. Comănici a devenit extrem de sensibilă mai ales de când se apropia ziua ei de naștere.

Andreea Mantea, mesaj emoționant pentru Bianca Comănici

Procesul pe care l-a avut cu Nelson Mondialu, pe care l-a pierdut, și-a pus amprenta asupra stării sale de spirit. Bianca nu a înțeles de ce nu a fost acceptată plângerea ei, în condițiile în care tatăl fostului ei iubit, Livian Pop, a jignit-o public.

ADVERTISEMENT

Andreea a vrut să o facă să zâmbească și a încurajat-o să privească lucrurile cu mai mult optimism. În cele din urmă, cele două au terminat discuția în lacrimi.

La un moment dat, când i-a venit rândul să spună câteva vorbe, Bianca a spus că nu își poate controla emoțiile. Prezentatorii emisiunii Wownews de pe Youtube au vrut să intervină s-o consoleze, dar Mantea i-a rugat să o lase în pace să plângă pentru că astfel se va descărca.

ADVERTISEMENT

„Lăsați-o în pace! Ea trebuie să fie o luptătoare”, a declarat Andreea Mantea. „E foarte sănătos să plângem, să ne descărcăm, să ne trăim emoția. Bianca e extrem de sensibilă. Mi-aș dori să plângi de fericire că ai înțeles anumite lucruri.

Vreau să ții capul sus pe drumul tău suprem, fără praf”, i-a transmis Mantea.

Bianca a făcut-o pe prezentatoare să plângă

„Mă simt mai responsabilă. Mie nu-mi place să fie despre mine. Vreau să-ți mulțumesc că ai intrat. Pur și simplu, nu pot să zic nimic.

ADVERTISEMENT

O să-ți scriu eu un mesaj. Vreau să zic că dacă m-ai fi întrebat acum 4-5 ani dacă o să pot să țin atât de mult la un om ca tine, nu mi-aș fi imaginat”, i-a spus Bianca.

Acesta a fost momentul în care și Andreea Mantea a început să plângă. Prezentatoarea le-a transmis celor prezenți în platou să aibă grijă de ea.

 

ADVERTISEMENT