Life

Andreea Mantea și David, imagini inedite. Unde au fost surprinși după întoarcerea din Turcia

12.10.2020 | 09:05
Andreea Mantea si David imagini inedite Unde au fost surprinsi dupa intoarcerea din Turcia
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a renunțat la emisiunea „Puterea Dragostei” pentru a prezenta un show care îi poartă numele. Frumoasa vedetă de la Kanal D este moderatoarea reality show-ul „Trăiri alături de Andreea Mantea” care se difuzează pe micile ecrane în fiecare seară de luni, de la ora 23:00.

În cea de-a doua ediție vedeta și-a luat fiul și a plecat într-o aventură prin țară. Bruneta și David au mers la stână unde s-au delectat cu bucate tradiționale, au îmbrăcat portul popular și s-au simțit minunat în natură. Mai mult decât atât, băiețelul vedetei a avut ocazia să vadă cum arată unele animale.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a show-ului matrimonial a făcut dezvăluiri uimitoare despre viața la țară, precizând că a crescut alergând oile pe care fiul ei David le-a văzut pentru prima oară în realitate, la scurt timp după întoarcerea din Istanbul, Turcia.

Andreea Mantea și fiul ei, aventuri la stână. Imagini memorabile cu vedeta

„Tu nu știi cum arată o oaie!”, îi spune Andreea Mantea băiețelului ei. „Am crescut alergând aceste animale”, mai adaugă bruneta în emisiunea de la Kanal D care vorbește despre experiențele prin care trece ea și fiul ei în vârstă de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa prezentatoare este extrem de mândră de noul său proiect în televiziune, mai ales că are în prim-plan viața sa personală. În prima ediție a emisiunii vedeta și-a prezentat casa și dressingul, mărturisind că are foarte multe obiecte stricate în locuință.

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele pentru  el va conțineîntr-o mare măsură viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru  așa e viața, cu de toate. 

ADVERTISEMENT

Îi invit pe telespectatori  trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. 

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

ADVERTISEMENT

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des pe parcursul reality show-ului meu”, spunea vedeta vizibil emoționată înainte de difuzarea show-ului pe post, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT