Life

Andreea Mantea și fiul ei, David, au plâns în hohote. Despărțirea a fost dureroasă pentru băiatul vedetei

Andreea Mantea și fiul ei David au protagonizat unul din cele mai emoționante momente din reality-show-ul vedetei de la Kanal D.
29.06.2021 | 12:38
Andreea Mantea si fiul ei David au plans in hohote Despartirea a fost dureroasa pentru baiatul vedetei
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea și David au fost nevoiți să se despartă de găinile pe care aceștia le creșteau. Despărțirea a fost una dureroasă pentru băiatul prezentatoarei de televiziune, căci s-a atașat foarte mult de necuvântătoare.

Sensibilă din fire, Mantea nu s-a putut abține să nu verse câteva lacrimi după ce l-a văzut pe fiul ei atât de afectat de faptul că găinile vor ajunge la mamaia.

ADVERTISEMENT

În timp ce își ștergea lacrimile, Mantea încerca să îi explice băiatului ei că nu trebuie să sufere căci găinile nu vor păți nimic.

Andreea Mantea și David s-au despărțit de găinile pe care le creșteau

Telespectatorii emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea” au fost impresionați de cât de mult a suferit băiatul realizatoarei tv după păsările sale. Inocența și puritatea lui David în momentul despărțirii de animalele pe care a început să le iubească i-a topit pe toți.

ADVERTISEMENT

Mantea nu a mai putut ține păsările în curtea casei sale, așa că le-a dus la țară. Marea grijă a fiului ei, motivul pentru care a început să plângă este ca mamaia Nicuța să nu taie păsările.

Bătrâna i-a promis lui David că nu le va tăia niciodată. Acesta și-a mai revenit nițel. Mama lui, Andreea, i-a promis că le va vizita cât de des vor putea.

ADVERTISEMENT

„Îi înțeleg pe vecini, dar și vecinii ar trebui să ne înțeleagă pe noi”

„M-am atașat. M-am atașat de ele, le-am salvat. Au fost răcite de vreo două ori. Mă trezeam în fiecare noapte la 3, 4 și le dădeam antibiotic”, a spus Andreea Mantea cu lacrimi în ochi în emisiunea ei.

David a început să plângă în momentul în care au venit muncitorii să ia găinile din curte, iar mama lui a încercat să în consoleze.

ADVERTISEMENT

„Doamne, o să ziceți din nou că am un băiat plângăcios, dar de câteva zile plâng mai mult decât el. Am încercat să le explic vecinilor cât de mult își dorește acest copil aceste găini. Îi înțeleg și pe ei. Și ei ar trebui să ne înțeleagă pe noi”, a spus Andreea Mantea mângâindu-l pe cap pe David, care plângea în hohote.

Pentru a-l mai liniști, Mantea i-a spus fiului ei că îi va cumpăra un câine. Acestuia i-a revenit zâmbetul pe buze și a început să accepte mutarea găinilor.

 

ADVERTISEMENT