Life

Andreea Mantea și fiul ei, David, s-au vindecat de Covid-19. Unde au mers cei doi, după ce-au ieșit din izolare

Andreea Mantea a ieșit din izolare după ce în urmă cu două săptămână a simțit primele simptome specifice noului tip de coronavirus.
06.10.2021 | 20:52
Andreea Mantea si fiul ei David sau vindecat de Covid19 Unde au mers cei doi dupa ceau iesit din izolare
ADVERTISEMENT

Vedeta s-a vindecat de Covid-19, la fel și fiul ei, David. Cei doi au stat cuminți în izolare, după rezultatul negativ având permisiunea să se răsfețe în oraș.

Andreea Mantea se simte mult mai bine, mulțumindu-le tuturor celor care s-au gândit la ea în perioada în care era i nfectată cu virusul din China.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea, prima declarație după vindecarea de Covid-19

„Gata! Mi-am revenit! Cred…??? Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje! Sunteți minunați! ??❤️ Șiiiii a venit vremea helăncuțelor! Vremea mea!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Postarea a adunat aproximativ 24.000 de aprecieri și numeroase mesaje din partea oamenilor, care s-au bucurat enorm să afle vești despre prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ulterior, frumoasa brunetă a revenit pe rețelele de socializare, unde le-a arătat fanilor ce a făcut prima oară după ce a stat în izolare timp de două săptămâni.

Vedeta și-a dus fiul, pe David, la un fast food renumit, din cauza restricțiilor cina celor doi fiind savurată în interiorul mașinii.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care Andreea Mantea și băiatul au mâncat în autovehicul este și vremea de afară, care spune prezentatoarea de la Kanal D, a devenit foarte rece în ultima vreme.

„Știți ce nu înțeleg, dar deloc, când s-a făcut atât de frig. Când? Acum 14 zile era cald și bine, erau 27 de grade și astăzi… 

ADVERTISEMENT

Deci, nu mai pot de frig, iar omul are căciulă. Când s-a răcit? Eu am o problemă! A venit iarna”, a adăugat vedeta de la Kanal D, pe InstaStory.

Andreea Mantea, atentă la alimentația fiului ei, David

Cu această ocazie Andreea Mantea a dezvăluit că fiul ei nu consumă mâncăruri fast food de obicei. Se pare că bruneta este extrem de atentă la alimentația lui David.

Fosta gazdă a emisiunii Puterea Dragostei recunoaște că nu este de acord cu mâncarea nesănătoasă, motiv pentru care copilul ei este pentru a treia oară la fast food.

ADVERTISEMENT