Life

Andreea Mantea și fiul său, fascinați de o atracție turistică din România: „Mai erau multe de descoperit”

Andreea Mantea și fiul său, David, au plecat în expediție și au fost cuceriți de un loc din Munții Buzăului. Vedeta Kanal D a mărturisit că mai avea multe de vizitat.
17.07.2022 | 15:19
Andreea Mantea si fiul sau fascinati de o atractie turistica din Romania Mai erau multe de descoperit
Andreea Mantea și fiul său au vizitat Trovanții din Munții Buzăului. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a profitat de weekend și a plecat împreună cu fiul său să exploreze România. Au ajuns într-o locație turistică situată în județul Buzău și au rămas fascinați. Vedeta Kanal D a dezvăluit că are de gând să se întoarcă, deoarece nu a putut să viziteze tot ce și-a propus.

Andreea Mantea, în excursie cu fiul său. Locul care a cucerit-o pe vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea profită de timpul liber pentru a se distra alături de fiul său. David, tânărul actor din serialul Strada Speranței, și-a însoțit mama într-o drumeție în aer liber.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Casa iubirii s-a echipat corespunzător și a plecat într-una dintre locațiile cele mai vizitate din județul Buzău, care, de altfel, se află și pe lista celor mai frumoase atracții din România.

Este vorba despre Trovanții din Munții Buzăului și Babele de la Ulmet. Traseul până acolo este unul destul de dificil, astfel că Andreea Mantea și David au avut nevoie de multă energie și răbdare.

ADVERTISEMENT

Cu toate că vedeta și-a dorit să petreacă mai mult timp în zonă, pentru a vizita cât mai mult, micuțul a obosit și au fost nevoiți să se oprească.

Cu toate acestea, Andreea Mantea are de gând să revină pentru a se putea bucura de toate obiectivele turistice pe care nu a apucat să le vadă.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am fost la Trovanți. Mai erau multe de descoperit în zonă, dar David nu are exercițiul necesar încă să ‘bată’ cărările.

Nu-i problemă, că îl pregătesc încet, încet. Și. odată cu el, și pe mine!”, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a slăbit vizibil în ultima perioadă

După ce în urmă cu câteva luni se plângea că s-a îngrășat și nu o mai încap hainele, Andreea Mantea s-a pus serios pe slăbit. Și-a schimbat stilul de viață, a renunțat la alimentele care îi făceau rău și a surprins-o pe Teo Trandafir cu felul în care s-a schimbat corpul său. 

„Sunt foarte mândră. Am venit eu la un moment dat și mă plângeam că nu mă mai încape nimic.

Am vrut să merg la Teo și să-i arăt că-mi vin pantalonii de la costum. Nu că îmi vin, cad de pe mine”, a spus Andreea Mantea la Kanal D.

ADVERTISEMENT