Life

Andreea Mantea și Ilinca Vandici, surpriză de proporții pentru fanii Kanal D. Ce au făcut cele două prezentatoare

06.12.2020 | 23:50
Andreea Mantea si Ilinca Vandici surpriza de proportii pentru fanii Kanal D Ce au facut cele doua prezentatoare
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea și Ilinca Vandici sunt, pe lângă colege de televiziune, foarte bune prietene. Prezentatoarea Bravo, ai stil va apărea în cel mai nou episod al reality-show-ului lui Mantea care va fi difuzat luni, pe 7 decembrie.

Cele două le vor face o mare surpriză fanilor în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”. Nu doar că este pentru prima oară când cele două vedete ale postului vor apărea în aceeași producție, ba chiar vor găti împreună.

ADVERTISEMENT

Mantea și Vandici au gătit împreună cozonaci și s-au distrat pe cinste, iar imaginile cu cele două îi vor încânta cu siguranță pe telespectatori.

Andreea Mantea a pariat corect cu noul ei reality-show

Reality-show-ul Andreei Mantea este unul din cele mai de succes de la Kanal D, iar despre acest proiect, la care nimeni nu se aștepta după ce vedeta a părăsit cârma emisiunii „Puterea dragostei” a vorbit cu mari emoții, căci nu se aștepta să fie atât de bine primit de către telespectatori.

ADVERTISEMENT

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne pe Kanal D!”, spunea Mantea înainte de difuzarea primului episod, potrivit paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT