Life

Andreea Mantea va fi protagonista unui reality-show la Kanal D. Totul despre noua emisiune

24.09.2020 | 12:35
Andreea Mantea va fi protagonista unui realityshow la Kanal D Totul despre noua emisiune
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea dă marea lovitură după ce a plecat de la cârma emisiunii Puterea dragostei! Vedeta Kanal D va avea propriul ei reality-show la postul turc de televiziune începând cu data de 5 octombrie.

Andreea Mantea va avea propriul reality-show la Kanal D

Prezentatoarea a amenințat că va reveni pe micile ecrane imediat după ce s-a întors din Turcia. Invitată la Teo Trandafir în luna iulie, bruneta a spus că are mai multe proiecte importantă pe masă și că unul dintre ele îi va surprinde pe toți.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” care va fi difuzată în fiecare luni de la ora 23:00.

Practic, vedeta va fi însoțită în permanență de o cameră de luat vederi și își va prezenta viața fanilor, inclusiv cele mai intime momente.

ADVERTISEMENT

Viața vedetei, cu bune și cu rele, pe micul ecran din 5 octombrie

„Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne „întâlnim” pe Kanal D!”, a declarat Mantea despre acest nou proiect, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a cântărețului Ștefan Stan a spus că  nu mai suporta atmosfera încărcată din Istanbul, că nu își mai trăia viața și că în ultimele săptămâni fiul ei întreba mereu de bunicii din România, fapt pentru care a decis să plece de la Puterea dragostei. Vedeta a fost înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, finalistă în primul sezon al concursului Bravo, ai stil.

 

ADVERTISEMENT