Life

Andreea Marin a dat cărțile pe față. Ce crede despre Andreea Esca și Teo Trandafir

Andreea Marin le-a caracterizat pe Andreea Esca și Teo Trandafir. Ce spune despre cele două prezentatoare TV, colegele sale de breaslă?
21.09.2022 | 10:13
Andreea Marin a dat cartile pe fata Ce crede despre Andreea Esca si Teo Trandafir
Ce a spus Andreea Marin despre Andreea Esca și Teo Trandafir. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este cunoscută de publicul român ca drept una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Deși nu mai îndeplinește în prezent această funcție, încă se bucură de aprecierea oamenilor și are numeroase interviuri.  Vedeta a a vorbit de curând despre colegele sale de breaslă, Andreea Esca și Teo Trandafir.

Andreea Marin, cuvinte de laudă despre Andreea Esca și Teo Trandafir

Andreea Esca și Teo Trandafir sunt adevărate competitoare pentru cea căreia i se mai spune ”Zâna Surprizelor”. Acestea au la rândul lor o faimă mare la nivel național, iar Andreea Marin are doar cuvinte de laudă despre ele.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a mărturisit că o iubește pe Andreea Esca și îi apreciază sufletul de copil. Prezentatoarea este de părere că aceasta se joacă cu viața.

”Pe Andreea o iubesc, pur și simplu, este un om de o calitate excepțională, un profesionist desăvârșit, dar mai ales un om cu un suflet mare.

ADVERTISEMENT

O cunosc dincolo de micul ecran, așa cum o vede toată lumea. Și mi se pare foarte important să fiu alături de ea într-un asemenea moment, în care și profesional, dar și personal, este într-un punct solar al vieții ei.

Cinci decenii de viață și să arăți cum e Andreea Esca și să te simți în continuare copil, pentru că ea se joacă mereu cu viața, așa îți dă senzația, bineînțeles, e minunat! (…)”, a caracterizat-o Andreea Marin pe Andreea Esca, potrivit cancan.ro

ADVERTISEMENT

De altfel, ”Zâna Surprizelor” a mai precizat că Andreea Esca este o fire foarte muncitoare și un model pentru cei din jur. În ceea ce o privește pe Teo Trandafir, Andreea Marin i-a subliniat inteligența de care dă dovadă.

Andreea Marin consideră că inteligența lui Teo Trandafir se poate observa din privirea ei.

”Atunci când omul deschide gura și transmite o idee, îl iubești dacă ceea ce transmite îți umple sufletul, asta e Teo!”, a mai precizat Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin a devenit una dintre cele mai iubite moderatoare TV prin prisma emisiunii ”Surprize, surprize”. Ani de-a rândul show-ul s-a difuzat pe TVR, având audiențe mari.

În prezent, vedeta se iubește cu Adrian Brâncoveanu și are o fetiță pe nume Violeta, din mariajul cu artistul Ștefan Bănică Jr.

ADVERTISEMENT